Pariuri pe tenis pentru semifinalele de la Next Gen ATP Finals

Vineri se joaca semifinalele turneului Next Gen ATP Finals de la Milano. Urmareste toata actiunea pe Unibet si profita de oferta de pariuri pe tenis.

Alex de Minaur este favorit la pariuri online cu Jaume Munar

Turneul Next Gen ATP Finals de la Milano a ajuns in faza semifinalelor. La finalul jocurilor din faza grupelor, primii 2 clasati din fiecare grupa si-au asigurat locul in careul de asi. Alex de Minaru si Stefanos Tsitsipas sunt cei 2 jucatori care au dominat faza initiala a turneului. Ambii au reusit sa castige toate cele 3 meciuri jucate si au terminat astfel grupa pe primul loc.

Alex de Minaur a pierdut un singur set in drumul sau catre semifinale. Australianul i-a invins pe Liam Caruana si pe Taylor Fritz in minimul de seturi si a cedat un singur set in disputa cu rusul Andrey Rublev. Minaur il va intalni in semifinala pe Jaume Munar. Munar s-a calificat in semifinale dupa ce a obtinut o singura victorie in cealalta grupa, 3-0 cu Francis Tiafoe. Ibericul a fost invins de catre Stefanos Tsitsipas cu 3-1 si de Hubert Hurkacz cu 3-2.

Munar si de Minaur s-au mai intalnit pana acum de 2 ori. Spaniolul a avut castig de cauza de fiecare data, insa acum de Minaur porneste favorit in oferta de pariuri pe tenis de la Unibet. Australianul are cota 1.18 pentru a obtine victoria, in timp ce un pariu online pe victoria lui Munar are cota 4.90.

Pariuri pe tenis pentru semifinala Stefanos Tsitsipas – Andrey Rublev

Favoritul turneului Next Gen ATP Finals, Stefanos Tsitsipas a confirmat asteparile. Grecul a castigat toate cele 3 meciuri in grupa de calificare, pierzand un singur set. Tsitsipas i-a invins pe maghiarul Hurkacz si pe americanul Tiafoe in 3 seturi. Singurul set pierdut a fost in partida cu Jaume Munar.

Adversarul sau din semifinala, Andrey Rublev, a castigat meciurile cu Liam Caruana (3 seturi) si Taylor Fritz (5 seturi). Rublev a fost invins doar de Alex De Minaur, 3-1 la seturi. Finalistul de anul trecut are o victorie in singurul meci direct jucat pana acum cu Stefanos Tsitsipas.

In oferta de pariuri pe tenis de la Unibet, grecul porneste favorit. Tsitsipas are cota 1.42, in timp ce Andrey Rublev are cota 2.85.

Pariaza online pe semifinalele Next Gen ATP Finals!