Pariuri pe tenis pentru semifinalele ATP Finals

Urmareste si pariaza live la Unibet pe semifinalele ATP Finals de la Londra. Roger Federer – Alexander Zverev si Novak Djokovic – Kevin Anderson sunt meciurile zilei din oferta de pariuri pe tenis.

Roger Federer vrea o noua victorie cu Alexander Zverev la ATP Finals

Prima semifinala de la ATP Finals se joaca intre Roger Federer si Alexander Zverev. Cei 2 s-au mai intalnit la Londra si anul trecut, cand elvetianul s-a impus cu 2-1 la seturi in faza grupelor. De altfel, scorul intalnirilor directe dintre Federer si Zverev este strans. Federer are 4 victorii, in timp ce Zverev are 3 succesuri. Pe hard, cei 2 jucatori de tenis si-au impartit victoriile: fiecare are cate 2.

Roger Federer a inceput ATP Finals cu o infrangere in fata lui Kei Nishikori, 2-0 la seturi. Elevetianul, campion de 6 ori la turneul de final de an, si-a revenit in celelalte 2 partide, pe care le-a castigat cu 2-0 la seturi. Federer i-a invins pe Dominic Thiem si Kevin Anderson si a terminat astfel pe primul loc in grupa.

Tot 2 victorii a obtinut si Alexander Zverev, ambele in minimul de seturi. Germanul i-a invins pe Marin Cilic si John Isner, insa a fost invins cu 2-0 la seturi de catre Novak Djokovic.

In oferta de pariuri pe tenis, Roger Federer are cota 1.38 si porneste favorit in meciul care va incepe la ora 16:00. Alexander Zverev are cota 3.05 pentru a se impune si a se califica in prima sa finala la ATP Finals.

Novak Djokovic este mare favorit pentru a merge in finala in oferta de pariuri pe tenis de la Unibet

Numarul 1 mondial a impresionat in aceasta saptamana la Londra. Djokovic este singurul jucator de la ATP Finals care a obtinut 3 victorii in faza grupelor. Mai mult, sarbul nu a pierdut niciun set in victoriile cu John Isner, Alexander Zverev si Marin Cilic.

Adversarul sau din semifinala, Kevin Anderson, a obtinut 2 victorii in grupa sa, cu Kei Nishikori si Dominic Thiem. El a fost insa invins de catre Roger Federer cu 2-0 la seturi. Sud africanul spera sa obtina a treia sa victorie in meciurile cu Novak Djokovic. Sarbul s-a impus pana acum de 7 ori in fata sportivului din Africa de Sud.

La casa de pariuri sportive Unibet, Djokovic are cota 1.13 pentru a obtine victoria. Kevin Anderson are cota 6.25 in oferta noastra de pariuri pe tenis.

Pariaza pe tenis la Unibet!