Pariuri pe tenis pentru a doua editie a Next Gen ATP Finals de la Milano

A doua editie a turneului Next Gen ATP Finals debuteaza astazi la Milano. Toate meciurile pot fi urmarite live in oferta de pariuri pe tenis de la Unibet.

8 tineri se lupta pentru titlul la Next Gen ATP Finals

Editia a doua a turneului Next Gen ATP Finals de la Milano incepe marti. Hyeon Chung a castigat editia inaugurala, insa nu va putea participa si in acest sezon, deoarece a depasit varsta necesara. La Milano se intalnesc jucatori care au cel mult 21 de ani, viitoarele staturi din circuitul ATP. Desi turneul nu este recunoscut de catre Federatia Internationala de Tenis, circuitul ATP contorizeaza meciurile si le adauga la palmaresul sportivilor. Fondul de premiere din acest an este de 1.3 milioane de dolari.

Turneul Next Gen ATP Finals se joaca dupa reguli modificate, similar cu turneele de Mare Slem, pe sistemul cel mai bun din 5 seturi. Fiecare set se incheie insa la 4 game-uri, iar daca scorul este 3-3 se trece la tie-break. Nu exista avantaje, iar in caz de egalitate jucatorul care serveste isi poate alege partea pe care sa serveasca.

Stefanos Tsitsipas este cel mai bine clasat jucator care va juca la Next Gen ATP Finals in acest an. Grecul va avea adversari precum Alex de Minaur, Frances Tiafoe, Taylor Fritz sau Andrey Rublev, finalistul editiei trecute.

Pariuri pe tenis de la Next Gen ATP Finals

Cei 8 jucatori au fost impartiti in 2 grupe de cate 4, dupa modelul de la Turneul Campionilor. Stefanos Tsitsipas ii va avea adversari pe Jaume Munar, Frances Tiafoe si Hubert Hurkacz. In grupa B, Alex de Minaur se va lupta cu Andrey Rublev, Taylor Fritz si Liam Caruana pentru un loc in semifinale. Primii 2 clasati din grupe vor juca in semifinale.

In prima zi a turneului de la Milano, Stefanos Tsitsipas porneste favorita la pariuri sportive cu Jaume Munar in meciul inaugural. Tsitsipas are cota 1.20 pentru a obtine victoria. Din oferta de pariuri pe tenis ale zilei mai fac parte meciurile Andrey Rublev – Taylor Fritz, Frances Tiafoe – Hubert Hurkacz si Alex de Minaur – Liam Caruana.

Duelul dintre Rublev si Fritz se anunta cel mai echilibrat. Fritz l-a invins pe Rublev in acest an la Indian Wells si porneste favorit in oferta de pariuri pe tenis de la Unibet. Americanul are cota 1.85 pentru a obtine victoria, in timp ce Rublev are cota 1.97.

Pariaza pe tenis la Unibet!