Pariuri online pentru meciul revelatiilor din La Liga, Alaves - Sevilla

Sevilla este liderul surpriza din La Liga dupa 13 etape. Andaluzii sunt favoriti la casa de pariuri online in meciul din etapa a 14-a cu o alta revelatie, Alaves.

Alaves si Sevilla ocupa locuri de Champions Legue dupa primele 13 etape din La Liga

Sevilla si Alaves sunt 2 dintre surprizele actualului sezon din La Liga. Daca andaluzii au obtinut mai mereu clasari in top 4 in ultimele sezoane, prezenta lui Alaves este cu adevarat surprinzatoare. Micuta formatie din Tara Bascilor a strans 23 de puncte in primele 13 etape si se afla la doar 3 puncte in spatele liderului Sevilla. Alaves a pierdut insa in ultima etapa, 1-0 pe terenul lui Leganes. In schimb, Sevilla a ajuns la 4 meciuri consecutive fara infrangere in La Liga dupa victoria cu 1-0 de pe teren propriu cu Valladolid.

Partida dintre Alaves si Sevilla se joaca duminica, 2 decembrie, de la ora 21:45. Meciul poarte fi urmarit in direct si pariat live pe platforma Unibet.

Sevilla este favorita la pariuri online in duelul cu Alaves

Andaluzii au de partea lor experienta superioara, insa Alaves s-a descurcat mereu bine in meciurile de acasa contra Sevillei. De la revenirea in La Liga, in urma cu 2 sezoane, Alaves a obtinut o remiza, 1-1, si o victorie, scor 1-0, in meciurile jucate pe teren propriu cu Sevilla. In acest sezon, Alaves este neinvinsa in meciurile de pe teren propriu din La Liga. Bascii au 4 victorii si 2 remize din cele 6 partide jucate in fata propriilor fani.

Sevilla ramane insa favorita la casele de pariuri online. La Unibet, andaluzii au cota 2.00 pentru a obtine cele 3 puncte. De cealalta parte, un pariu online pe victoria lui Alaves are cota 3.60.

Pariuri online pe goluri pentru Alaves – Sevilla

In ultimele 2 sezoane, in 3 dintre cele 4 meciuri directe dintre Alaves si Sevilla s-au marcat sub 2.5 goluri. Cota la pariuri online pentru ca scenariul sa se repete si in meciul de duminica este 2.07. In 3 dintre aceste 4 partide, Sevilla nu a reusit sa marcheze mai mult de un gol in poarta bascilor. Sevilla are cota 1.85 pentru a inscrie sub 1.5 goluri si in meciul de duminica.

Urmareste si pariaza online pe Alaves – Sevilla!