Pariuri online pentru meciul Dinamo – Gaz Metan Medias

Dinamo – Gaz Metan Medias este primul meci al etapei a 16-a din Liga 1. Neinvinsa in campionat sub comanda lui Mircea Rednic, Dinamo porneste favorita la casa de pariuri online Unibet.

Gaz Metan Medias nu s-a impus niciodata pe terenul lui Dinamo

Dinamo si Gaz Metan Medias vor juca vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30, in primul meci al etapei a 16-a din Liga 1. Desi este neivinsa in ultimele 4 meciuri din campionat sub comanda lui Mircea Rednic, Dinamo are o singura victorie, 1-0 cu FC Voluntari. „Cainii” spera sa mai adauge la zestre de puncte pentru a se pastra in lupta pentru calificarea in play-off.

Dinamo a obtinut rezultate bune in meciurile de pe teren prorpiu cu Gaz Metan Medias. Sezonul trecut, Dinamo s-a impus cu 3-1 in sezonul regulat si cu 3-1 in play-out. Gaz Metan Medias a obtinut 2 remize in deplasarile recente din Stefan cel Mare. A fost 1-1 atat in 2015, cat si in 2016.

Dinamo are cota 1.90 pentru victorie la casa de pariuri online Unibet

Neinvinsa pe teren propriu in meciurile cu Gaz Metan Medias, Dinamo are mare nevoie de cele 3 puncte. Pe 9 in Liga 1, Nistor si compania mai au de recuperat 3 puncte pana la locul 6, ocupat de catre Astra. Gaz Metan Medias este pe locul 5 in acest moment, cu 25 de puncte. In cazul in care se va impune vineri, Dinamo se va apropia la 5 puncte de medieseni.

La casa de pariuri online Unibet, Dinamo are cota 1.90 pentru a obtine victoria cu Gaz Metan. In cele 7 meciuri jucate pe teren propriu in acest sezon, Dinamo a obtinut 3 victorii, 3 remize si a pierdut o singura data. Gaz Metan are cota 4.15 la pariuri online pentru a se impune.

Gaz Metan nu a primit gol in 3 dintre ultimele 4 jocuri oficiale

In ultima perioada, Mihai Teja a facut din Gaz Metan una dintre cele mai bine organizate formatii din punct de vedere defensiv. Mediasul a primit un singur gol in ultimele 4 meciuri din toate competitiile, in infrangerea cu 1-0 in fata lui CFR Cluj in Cupa Romaniei.

In Liga 1, Gaz Metan are 2 remize albe cu Concordia si Dunarea Calarasi si victoria cu 2-0 in fata lui FC Voluntari. Gaz Metan are cota 4.35 la pariuri online pentru a nu primi gol de la Dinamo.

Pariaza online pe Dinamo – Gaz Metan!