Pariuri online pentru meciul din Nations League dintre Turcia si Suedia

Turcia si Suedia ocupa ultimele 2 locuri in grupa 2 din a doua divizie valorica a Nations League. Elevii lui Mircea Lucescu sunt favoriti la pariuri online in mansa retur, dupa victoria din Suedia.

Turcia si Suedia au sanse mici de a o depasi pe Rusia la sefia grupei din Nations League

Grupa 2 din a doua divizie valorica a Nations League a fost dominata pana acum de catre Rusia. Elevii lui Stanislav Cherchesov au 7 puncte din 3 meciuri si mai au nevoie de un singur punct in ultimul meci pentru a ocupa prima pozitie in grupa. Turcia lui Mircea Lucescu este pe 2 in grupa, cu o victorie si 2 infrangeri in aceasta toamna in Nations League. Suedia este ultima in grupa, cu doar un punct in cele 2 meciuri jucate pana acum.

Doar nordicii mai au insa sanse sa depaseasca Rusia in clasament, insa Suedia are nevoie de victorie in meciurile cu Turcia si Rusia. Fara victorie in cele 4 meciuri jucate in aceasta toamna, pare greu de crezut ca Suedia poate invinge in cele 2 partide ramase de jucat.

Turcia este favorita la casele de pariuri online

Nici Turcia nu trece din pacate prin cea mai buna forma, iar scaunul lui Mircea Lucescu pare din ce in ce mai subred. Nationala „semilunei” a castigat doar 3 dintre cele 9 jocuri disputate in 2018, cu Irlanda, Iran si partida cu Suedia din Nations League. Turcia a mai obtinut 4 remize si a pierdut de 2 ori cu Rusia, ambele partide contand pentru Nations League.

Turcii pornesc favoriti la casele de pariuri online in meciul de sambata cu Suedia. La Unibet, Turcia are cota 2.40 pentru a obtine victoria, in timp ce nordicii au cota 3.25. Suedia are o singura victorie din ultimele 8 meciuri oficiale jucate in deplasare.

Turcia este neinvinsa in ultimele 4 meciuri directe cu Suedia

Cu exceptia victoriei din septembrie din Nations League, Turcia a mai obtinut alte 2 succese in meciuri amicale jucate in 2016 si 2014 cu Suedia. Ambele partide s-au jucat in Turcia si scorul a fost acelasi, 2-1. Intr-un amical jucat in 2008, Turcia si Suedia au remizat, scor 0-0.

Ultima victorie a Suediei intr-un meci cu Turcia dateaza din 2001, cand in preliminariile pentru Mondialul din 2002, Suedia a castigat la Istanbul cu 2-1.

Vezi oferta de pariuri online pentru Turcia – Suedia!