Pariuri online pentru Croatia – Spania in Nations League

Finalista din Rusia nu a obtinut nicio victorie in Nations League. Croatia primeste vizita Spaniei in urmatoarea etapa si porneste cu a doua sansa la pariuri online contra ibericilor.

Croatia a pierdut cu 6-0 in meciul tur din Nations League

Croatia ocupa ultimul loc in grupa 4 din prima divizie a Nations League. Vicecampioana mondiala a jucat 2 meciuri pana acum, in timp ce colegele de grupa, Anglia si Spania, au jucat de cate 3 ori. In primul meci din Nations League, Modric si compania au suferit o infrangere usturatoare, 6-0 cu Spania. „Furia Roja” a reusit un meci de zile mari, cu 69% posesie, fata de 31% pentru Croatia. Elevii lui Luis Enrique au fost foarte precisi la finalizare. Din cele 7 suturi trimise pe poarta lui Kalinic, 6 au fost transformate in gol. Saul, Asensio, Kalinic (autogol), Rodrigo, Ramos si Isco au fost marcatorii Spaniei in meciul cu Croatia.

Cu exceptia acestui meci, Croatia si Spania s-au mai intalnit de 5 ori in trecut. Croatii au o singura victorie la activ, la Europeanul din 2016, in timp ce Spania a ajuns la 4 victorii. Singura remiza s-a consemnat intr-un meci amical din anul 2000.

Spania este favorita la casele de pariuri online

Dupa victoria din meciul tur, Spania porneste favorita la casele de pariuri online si in deplasarea din Croatia. Pentru partida care se va juca la Zagreb, oaspetii au cota 2.05 la casa de pariuri online Unibet. Croatia are cota 3.75 si este obligata sa castige ambele meciuri pe care le mai are de jucat daca vrea sa termine grupa pe primul loc. In schimb, Spania trebuie sa castige meciul de la Zagreb pentru a isi asigura la randul ei primul loc in grupa 4.

Pariuri online pe goluri la Croatia – Spania

Dupa infrangerea cu 6-0 din prima etapa a Nations League, Croatia a obtinut o remiza alba pe teren propriu cu Anglia. Intr-o partida amicala jucata la 3 zile dupa meciul cu englezii, Rakitic si compania au invins cu 2-1 nationala Iordaniei. Croatia are cota 1.45 la pariuri online pentru a inscrie in poarta Spaniei.

Spania este o formatie care inscrie mult sub comanda lui Luis Enrique. Pe langa victoria cu 6-0 cu Croatia, „Furia Roja” a mai invins Anglia cu 2-1 pe Wembley, insa a pierdut returul cu 3-2. Pe langa Nations League, spaniolii au mai jucat un amical cu Tara Galilor, castigat cu 4-1. Spania are cota 2.17 pentru a marca cel putin 2 goluri si in Croatia.

Pariaza online pe Croatia – Spania!