Pariuri online pentru Borussia Dortmund – Bayern Munchen in Bundesliga

Derby-ul dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen se joaca in etapa a 11-a din Bundesliga. Bayern porneste favorita la pariuri online in meciul de pe terenul rivalei.

Borussia Dortmund ramane neinvinsa in Bundesliga

Derby-ul Germaniei dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen se joaca sambata, de la ora 19:30, in etapa a 11-a din Bundesliga. Trupa lui Lucien Favre ocupa in continuare primul loc si ramane neinvinsa in acest sezon. Borussia are 7 victorii si 3 remize in primele 10 jocuri ale sezonului din Bundesliga si spera sa-si pastreze invincibilitatea si dupa jocul cu Bayern.

Dortmund nu are insa un bilant prea bun in ultimele intalniri directe cu bavarezii. Bayern a castigat toate cele 3 meciuri jucate sezonul trecut, cand i-a administrat un 6-0 Borussiei la Munchen. Dupa o serie de rezultate nefaste, trupa lui Niko Kovac a revenit pe linia de plutire. Bayern a ajuns la 5 meciuri consecutive fara infrangere, dintre care 4 victorii. Remiza cu Freiburg de pe teren propriu din weekend a facut ca diferenta dintre cele 2 formatii inaintea meciului direct sa fie de 5 puncte.

Bayern este favorita la casele de pariuri online pe terenul Borussiei

Neinvinsa in 5 dintre ultimele 6 meciuri jucate la Dortumnd, Bayern porneste favorita in meciul de sambata. Lewandowski si compania au cota 2.06 la casa de pariuri online Unibet. Bayern pare sa se descurce mai bine in meciurile din deplasare in acest sezon. O singura infrangere au suferit bavarezii, care au reusit sa castige toate celelalte 8 meciuri jucate in toate competitiile.

Borussia Dortmund are 6 victorii si 2 remize in cele 8 meciuri oficiale jucate pe teren propriu in acest sezon. Dortmund are cota 3.15 la casa de pariuri online Unibet si spera sa obtina prima victorie impotriva lui Bayern din 2016.

Un nou episod cu goluri multe in istoria duelurilor dintre Borussia si Bayern?

Ultimele 6 intalniri directe dintre cele 2 formatii au dus la marcarea a nu mai putin de 27 de goluri. Cu exceptia ultimului duel direct, victoria cu 6-0 a lui Bayern, ambele echipe au reusit sa inscrie in precedentele 5 intalniri. Cota la pariuri online pentru ambele marcheaza este 1.49.

Cum in fiecare dintre ultimele 6 meciuri directe am avut cel putin 3 goluri inscrise, un pariu online pentru peste 2.5 goluri in meci la cota 1.53 pare destul de tentant.

Urmarste si pariaza online pe Borussia – Bayern!