Pariuri online: o poate invinge Schalke pe Borussia Dortmund in Bundesliga?

Etapa a 14-a din Bundesliga ne ofera un derby local intre Schalke si Borussia Dortmund. Oaspetii pornesc favoriti la casele de pariuri online si spera sa-si pastreze invincibilitatea in Bundesliga.

Schalke are 5 meciuri consecutive fara infrangere contra Borussiei Dortmund

2 dintre reprezentantele Bundesligii in Champions League se intalnesc in cel mai asteptat meci al etapei a 14-a din campionatul Germaniei. In timp ce Borussia Dortmund este prima in clasament, Schalke a avut un start de sezon dezastruos si ocupa doar locul 12, cu 14 puncte. Obiectivul formatiei antrenate de catre Domenico Tedesco este sa se apropie cat mai mult de locurile care duc in cupele europene. Diferenta pana la locul 6, ocupat de catre Hoffenheim, este de 7 puncte.

Schalke spera sa produca surpriza la pariuri online si sa o invinga pe Borussia Dortmund. „Albastrii” au un ascendent moral in fata lui Dortmund. In ultimele 5 intalniri directe dintre cele 2 formatii, Schalke este neinvinsa, insa a obtinut o singura victori, in chiar ultimul meci direct. Alte 4 partide s-au incheiat la egalitate.

Cotele pentru Schalke – Borussia Dortmund la casa de pariuri online Unibet

Borussia a obtinut in acest sezon 10 victorii si 3 remize si este singura formatie neinvinsa din Bundesliga. Trupa lui Lucien Favre este si cea mai ofensiva formatie din campionatul Germaniei, cu 37 de goluri marcate. Dortmund are si a doua aparare, cu 13 goluri incasate. Cu o singura infrangere in meciurile oficiale din acest sezon, cu Atletico in Champions League, Borussia este favorita la casele de pariuri online in meciul cu Schalke. Dortmund are cota 2.16 pentru a obtine cele 3 puncte.

Schalke are cota 3.30 pentru a produce surpriza la pariuri online. Cota pentru o remiza este 3.45. Acest pronostic nu este exclus, avand in vedere ca 4 dintre ultimele 5 meciuri directe dintre cele 2 formatii s-au incheiat la egalitate.

Pariuri online pe cartonase la Schalke – Borussia Dortmund

Casa de pariuri online Unibet ofera si posibilitatea de a paria pe numarul de cartonase dintr-un meci. Duelurile dintre Schalke si Dortmund din Bundesliga au fost deseori incrancenate. De altfel, in 4 dintre ultimele 6 intalniri directe din campionat, am avut peste 5.5 cartonase acordate. Cota la pariuri online pentru un pronostic identic este 2.35.

Pariaza online pe Schalke – Borussia Dortmund!