Pariuri online: deplasare dificila pentru Tottenham pe terenul lui Leicester

Dupa infrangerea cu Arsenal, pentru Tottenham urmeaza o noua deplasare dificila in Premier League. Spurs pornesc favoriti la casa de pariuri online Unibet in meciul de pe terenul lui Leicester.

Leicester este neinvinsa de 7 meciuri in toate competitiile

Pe langa derby-ul Chelsea – Manchester City, etapa a 16-a din Premier League programeaza un alt duel interesant. Leicester primeste vizita lui Tottenham intr-un meci cu impact in zona superioara a clasamentului. „Vulpile” ocupa locul 9 in Premier League dupa primele 15 etape, cu 22 de puncte. Vardy si compania sunt insa la doar un punct distanta de ocupanta locului 6, Everton.

Formatia antrenata de catre Claude Puel are o forma buna inaintea vizitei lui Spurs. Leicester nu a mai pierdut de 7 meciuri oficiale, 6 in Premier League si unul in Cupa Ligii. Pe Vardy si compania ii asteapta insa un meci dificil cu Tottenham, o specialista a deplasarilor. Trupa lui Mauricio Pochettino a castigat 5 dintre ultimele 6 meciuri jucate in deplasare in Premier League. Dupa infrangerea de pe terenul lui Arsenal, Spurs cauta un nou succes pe teren strain.

Tottenham este favorita la pariuri online pe terenul lui Leicester

Cu un record excelent in meciurile din deplasare, Spurs porneste cu prima sansa si in confruntarea cu Leicester. Sezonul trecut insa, „vulpile” au reusit o victorie cu 2-1 in meciul cu Tottenham. De la revenirea lui Leicester in Premier League insa, Tottenham a pierdut o singura data pe terenul „vulpilor”. Spurs au obtinut 2 victorii si o remiza in celelalte 3 meciuri jucate aici.

La casa de pariuri online Unibet, Tottenham are cota 2.02 pentru a obtine cele 3 puncte. In schimb, Leicester are cota 4.00 pentru a se impune din nou in fata lui Spurs. Leicester a remizat insa in 4 dintre ultimele 6 meciuri din Premier League. Cota la pariuri online pentru o remiza este 3.60.

Pariuri online pe cornere la Leicester – Tottenham

Statistica celor 2 formatii indica un meci cu cornere intre Leicester si Tottenham. Spurs au avut peste 6.5 cornere in 4 dintre ultimele 6 dueluri directe cu Leicester. Tottenham are cota 3.20 la pariuri online pentru minim 7 cornere pe terenul „vulpilor”.

De partea cealalta, Leicester a avut peste 5.5 cornere in 4 dintre ultimele 6 jocuri in Premier League. Trupa lui Claude Puel are cota 2.33 pentru a obtine din nou minim 6 cornere.

Pariaza online pe Leicester – Tottenham!