Pariuri NBA: Warriors si Bucks au parte de doua deplasari interesante

Cele doua probabile castigatoare de Conferinte au parte de deplasari din care pot iesi scantei. Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Fiecare echipa din NBA mai are de disputat trei sau patru meciuri pana la finele sezonului regulat. In Vest, situatia ec hipelor calficiate e clara de aproape doua saptamani, in timp ce in Est doar 5 echipe sunt sigure de locul din offseason.

Lupta ramane deschisa pe ambele fronturi, deoarece pozitia ocupata conteaza enorm si poate oferi avantajul terenlui propriu. Cele mai tari meciuri din baschetul american pot fi pariate si urmarite gratuit in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Bucks si 76’ers promit un duel extrem de echilibrat raportat la cotele la pariuri pe NBA

Milwaukee Bucks va fi, cel mai probabil, echipa cu cea mai buna linie de clasament la finele sezonului regulat idn NBA, ceea ce s-ar traduce prin avantajul terenului propriu pana in marea finala. Golden State Warriors mai au ceva sanse sa ii detroneze, insa acestea sunt infime.

Bucks au fost loviti din plin de accidentari pe finalul acestui sezon regulat, insa din fericire nu exista probleme grave si majoritatea jucatorilor importanti vor reveni in timp util, pentru playoff. Ei vor juca pe terenul celor de la 76’ers, de la care vor lipsi de asemenea Embiid, Korkmaz, Patton, iar Butler este incert.

Philly au aproape „cimentata” pozitia a 3-a la finele sezonului regulat, insa cu siguranta vor fi foarte motivati sa-i depaseasca pe rivalii din Milwaukee. Au reusit acest lucru si in urma cu doua spatamani, cand au castigat cu 130-12, in deplasare, in urma unei prestatii colosale a lui Embiid. 76’ers au sanse bune sa castige si acest joc, iar cota de 2.10 e o valoare suficent de atrativa in oferta de pariuri pe NBA.

Duelul la pariuri sportive dintre Warriors si Lakers se anunta dezechilibrat

Luna Aprilie si apropierea playoff-ului ii gaseste pe Golden State la turatie maxima. Campionii vin dupa recentul succes, 116-102 cu rivala la primul loc, Denver Nuggets. Victoria a fost insa mult mai clara decat o arata scorul, iar campionii au reusit sa se impuna, in ciuda faptului ca Kevin Durant a fost eliminat.

In urma acestui succes, GSW sunt aproape siguri de castigarea Conferitei de Vest. Steve Kerr are intreg lotul sanatos pentru cea mai importanta parte din sezon. Pentru Warriors urmeaza deplasarea pe terenl lui Lakers, echipa lovita din plin de numeroase accidentari: Ball, Chandler, Hart, Ingram si James vor fi indisponibili, iar Kuzma e incert, cu sanse mici sa joace.

Dupa surpriza din Decembrie, cand Lakers au castigat cu 127-101, chiar pe terenul campioanei, echipa lui Kerr a revenit urmatoarele doua partide pe care si le-au adjudecat la 19, respectiv 14 puncte diferenta. Ne asteptam la un scenariu similar, iar cota in oferta agentiei de pariuri sportive Unibet pentru un succes la minim 13 puncte, are valoarea 1.84.

Pariaza online si urmareste in direct cele mai tari meciuri din NBA!