Pariuri NBA – Warriors cauta sa impinga finala NBA in decisivul de la Toronto

Golden State au supravietuit dramatic meciului din Canada care putea inchide finala NBA. Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Dramatismul a atins cote paroxistice, in meciul #5 al finalei NBA. Revenit in echipa, Kevin Durant a reusit cel mai bun al sau de la 3p in finalele jucate pana acum in intreaga cariera. Din nefericire, in sfertul al doilea el a suferit o accidentare la tendonul ahilian si nu va mai evolua in aceasta finala.

Fara el, misiunea campionilor e una infernala si e greu de crezut ca vor castiga urmatoarele doua partide. Cele mai tari meciuri din baschetul american pot fi pariate si urmarite gratuit in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Pariuri NBA – Golden State Warriors joaca un nou meci de totul sau nimic

Warriors au castigat dramatic partida din Canada, insa misiunea lor e departe de a fi una facila. Ei au supravietuit datorita unui concurs de imprejurari. Ultimele minute au consemnat o serie de erori in lant, incepand cu timeout-ul neinspirat cerut de antrenorul lui Raptors, pana la greselile nepermise ale lui Cousins.

In cele din urma, Warriors au reusit sa compenseze printr-un aparare perfecta la Kawhi Leonard, care ar fi avut sansa sa marcheze cosul decisiv, pe ultimul atac. El a fost dublat si a trimis mingea mai departe, iar in cele din urma capacul lui Green a deviat aruncarea lui Lowry si avem acest meci 6.

„Gemenii” Curry si Thompson au fost principalii artizani ai succesului lui GSW, cei doi contribuind cu 31, respectiv 26 de puncte, marcand impreuna 12 cosuri de 3p. Cousins si-a ridicat si el nivelul jocului, fiind al treilea cel mai bun marcator, cu 14p, insa sub panou a fost mai putin agresiv, reportand mai putine recuperari ca si Klay si Steph. Ne asteptam la un nou meci colosal al lui Curry, care are cota 1.83 in oferta de pariuri NBA de la Unibet, pentru peste 44,5 (puncte + recuperari+ assisturi).

Echilibru la pariurile pe baschet inaintea meciului #6 al finalei

Desi au pornit favoriti destul de clari privind cotele la pariuri pe baschet inaintea acestui joc din Oackland, cotele tind sa se echilibreze si nu am fi surprinsi daca inainte de startul meciului am avea valori aproape egale. In momentul de fata GSW au 1.72 la victorie, iar Raptors 2.30.

In aceste conditii e infernal de prezis care echipa va castiga acest meci, din acest motiv e mult mai atractiv pariul ce vizeaza un meci fizic, ermetic, cu sub 213.5 puncte. Cota e 1.85, o valoare tentanta, daca tinem cont ca acest plafon nu a fost depasit decat o data in ultimele patru jocuri ale acestei finale.

Absenta lui Durant cu siguranta a coborit aceasta linie a punctelor si miza uriasa sub care vor evolua acest echipe face ca in destule momente, cosul sa se “ingusteze” si realizarile ofensive sa nu mai fie atat de frecvente.

Pariaza online si urmareste in direct cele mai tari meciuri din NBA!