Pariuri NBA - Finala Estului dintre Bucks si Raptors revine in Milwaukee

Dupa patru meciuri jucate in finala Estului din NBA, scorul e 2-2. Terenul propriu a facut diferenta in aceste partide. Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Desi majoritatea fanilor se asteptau la o finala a Conferintei de Est din NBA teribil de dezechilibrata, dupa startul triumfator al celor de la Bucks, lucrurile nu au stat deloc asa, Raptors oferit o replica mai mult decat darza in meciurile din Canada.

Daca in Vest am avut parte de un sec 4-0 intre Warrior si Trailblazers, nu e deloc exclus ca diferenta in Est sa se faca intr-un meci decisiv. Cele mai tari meciuri din baschetul american pot fi pariate si urmarite gratuit in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Bucks e favorita inaintea meciului 5, daca ne raportam la pariurile pe NBA

Pentru doar a doua oara in acest sezon, Bucks au pierdut doua meciuri consecutive in NBA. Trupa antrenata de Mike Budenholzer va juca sub presiunea propriilor fani, avand un ascendent moral destul de scazut, dupa esecurile suferite in Canada.

Aportul lui Giannis a fost semnificativ mai modest in aceste ultime doua partide, iar defensiva nordicilor pare sa fi dat, in sfarsit, randament. Daca primul meci din Toronto a fost decis dupa un dublu over-time, meciul patru a fost unul fara istoric, 120-102 pentru Raptors.

In ciuda faptului ca starul Kawhi Leonard nu a stralucit, terminand cu mai putin de 20 de puncte marcate, acuzand si probleme fizice, canadienii au reusit sa stranda randurile, iar Serge Ibaka a iesit la rampa. Raptors au castigat 4 dintre ultimele 7 dueluri din Milwaukee si credem ca au capacitatea sa nu piarda la o diferenta mare. Cota in oferta de pariuri pe NBA de la Unibet pentru Raptors +7.5, are valoarea 1.86.

Duelul la pariuri sportive dintre Kawhi Leonard si Giannis Antetokounmpo

O alternativa la pariurile sportive pe baschet clasice o reprezinta si miza pe performantele individuale ale unor jucatori. In acest meci 5, toti ochii vor fi atintiti pe super-starurile Antetokounmpo si Leonard. In meciul #4, Giannis a castigat acest duel, bifand 25 de puncte, in timp ce Kawhi a bifat doar 19. Ambii au evoluat pe parchet doar 34 de minute.

Kawhi are linia de puncte setata la 29.5, in timp ce la Giannis e setata la 27.5. Daca va reusi sa isi revina din punct de vedere fizic, il vedem pe Leonard decisiv pentru echipa sa. In oferta de pariuri de la Unibet gasim un pariu special, ce vizeaza ca Leonard sa inscrie minim 30 de pucte, iar Raptors sa castige, iar cota e una extrem de generoasa, 7.00.

Daca tinem cont de faptul ca oaspetii sunt oustideri destul de evidenti, selectia prezentata mai sus poate fi una foarte valoroasa. Din punctul nostru de vedere, Raptors se pot impune la Bucks doar cu un meci urias reusit de Leonard, ceea ce nu e deloc exclus. Fostul MVP al finalei NBA are experienta si calitatea de a face diferenta in acest gen de moment de dificile, inca de pe vremea cand evolua pentru San Antonio Spurs.

Pariaza online si urmareste in direct cele mai tari meciuri din NBA!