Pariuri live pentru meciul dintre Valencia si Manchester United

Valencia primeste vizita lui Manchester United in ultimul meci al grupei H din Liga Campionilor. „Liliecii” vor merge in Europa League, in timp ce United va juca in optimi. Profita de oferta de pariuri live pe meciurile din Liga Campionilor.

Valencia urmareste a doua victorie a sezonului in Liga Campionilor

Lucrurile sunt transate in grupa H din Liga Campionilor. Juv. Torino si Manchester United sunt echipele calificate in optimile de finala. Cele 2 formatii duc un duel la distanta pentru primul loc in grupa. Torinezii au insa un meci mult mai usor in ultima etapa, in Elvetia cu Young Boys. Manchester United joaca in Spania cu Valencia si are nevoie de o victorie pentru a mai spera la locul 1.

Intre timp, „liliecii” sunt siguri de locul 3 in grupa. Valencia are 5 puncte si spera sa obtina o a doua victorie in acest sezon din Liga Campionilor. Trupa lui Marcelino are primi astfel o infuzie de moral dupa rezultatele slabe din ultima perioada.

„Liliecii” au doar 3 victorii in acest sezon pe teren propriu

Campioana remizelor in La Liga, Valencia a remizat in 9 dintre meciurile din campionat in acest sezon. De altfel, trupa lui Marcelino are doar 3 victorii in acest sezon pe Mestalla, cate una in Liga Campionilor, La Liga si Cupa Spaniei. Parejo si compania au remizat in meciul din weekend, 1-1 cu Sevilla si spera sa produca surpriza la pariuri online cu Manchester United.

La casa de pariuri Unibet, Valencia are cota 2.65 si porneste usoara favorita in meciul cu englezii. Manchester United are cota 2.75. Remiza nu poate fi exclusa, mai ales dupa 0-0 in tur, iar cota la pariuri este una atractiva, respectiv 3.40.

Pariuri live pentru Valencia – Manchester United

Cu victorii in 4 dintre ultimele 6 depalsari din Liga Campionilor, Manchester United nu este o formatie care sa marcheze des. „Diavolii” au inscris sub 1.5 goluri in 5 dintre ultimele 7 meciuri din Liga Campionilor. Si Valencia este o echipa care nu marcheaza foarte mult. „Liliecii” nu au reusit sa inscrie in 6 dintre ultimele 8 meciuri in Liga Campionilor.

Un pariu online pe un meci cu sub 2.5 goluri la Valencia – Manchester United are cota 1.92. Mai multe oferta de pariere pre-meci, dar si oferta de pariuri live este disponibila pe site-ul nostru.

Pariaza online pe Valencia – Manchester United!