Pariuri live de la sfertul dintre Franta si Islanda

Revelatia acestei editii de la Euro Fotbal 2016, Islanda, joaca in sferturile de finala contra gazdei Franta. Cu Unibet, ai pariuri live pentru acest meci.

Pariaza live pe sferturile de finala de la Euro Fotbal 2016

Ultimul sfert de finala de la Euro Fotbal 2016 se joaca pe 3 iulie, la Paris, pe Stade de France. Acesta este considerat si cel mai dezechilibrat meci dintre toate sferturile de finala, Franta fiind considerata mare favorita la casele de pariuri online. Nationala condusa de catre Didier Deschamps are o cota de 1.45 pentru a se impune, in timp ce Islanda are o cota de 8.75 pentru a produce o noua mare surpriza.

Pe langa peste cele 480 de optiuni de pariuri online pre meci, Unibet iti ofera si o bogata oferta de pariuri live pentru acest meci, ca de altfel pentru toate cele 4 sferturi de finala. In plus, poti profita de promotia speciala pentru fazele finale de la Euro Fotbal 2016, prin care iti oferim un pariu live gratuit pentru fiecare pariu online pre meci la sferturile de finala.

Franta isi continua drumul spre un nou titlu la Euro Fotbal 2016

Franta era considerata principala favorita la castigarea turneului inainte de startul Euro Fotbal 2016. Cu toate ca jocul prestat de catre Griezmann si compania nu a impresionat, Cocosul Galic a reusit o calificare fara mari emotii din grupe, dupa 2 victorii cu Romania si Albania si o remiza cu Elvetia. In optimi, Franta a intalnit Irlanda, care a inscris repede din penalty dupa o eroare a lui Pogba. Antoine Griezmann a readus-o insa pe Franta in joc, reusit o dubla in doar 3 minute si pecetluind soarta partidei.

Franta este prezenta pentru a cincea oara intr-un sfert de finala din ultimele 6 editii ale Campionatelor Europene. Din cele 11 meciuri jucate impotriva Islandei, francezii au 8 victorii si alte 3 remize, fiind neinvinsi.

Islanda continua parcursul de exceptie la Euro Fotbal 2016

Islanda a devenit favorita fanilor neutri la acest turneu final. Parcursul excelent din grupe si victoria in extremis impotriva Austriei au creat un adevarat fenomen pe internet. Iar victoria din optimi din fata Angliei a transformat si mai multi fani in sustinatori ai micutei echipe. Acum, Islanda pare in fata unei misiuni imposibile, insa a aratat ca poate produce surpriza si cu siguranta vor fi multe pariuri online pe o noua surpriza.

In cel mai recent meci direct dintre Franta si Islanda, in 2012, Islanda a condus Franta cu 2-0 la pauza meciului jucat la Valenciennes, insa Franta a revenit in repriza secunda, impunandu-se cu 3-2. Asadar, Islanda a demonstrat inca de acum 4 ani ca poate pune probleme Frantei.

Vezi oferta zilei pentru pariuri live!