Pariuri Liga Campionilor: Ajax si Bayern Munchen joaca pentru locul 1 in grupa

Deja calificate in optimile Ligii Campionilor, Ajax si Bayern Munchen isi disputa locul 1 in grupa E. Germanii pornesc favoriti in oferta de pariuri pe Liga Campionilor de la Unibet.

Ajax are nevoie de victorie pentru a obtine locul 1 in grupa E din Liga Campionilor

Sezonul excelent al „lancierilor” continua. Neinvinsa in actuala editie a Ligii Campionilor, cu 3 victorii si 2 remize, Ajax sunt in lupta pentru primul loc si in Eredivisie. Trupa lui Erik ten Hag este la 2 puncte in urma lui PSV in campionatul Olandei.

Revenind la Liga Campionilor, Ajax continua sa spera la primul loc in grupa. „Lancierii” trebuie sa o invinga insa pe Bayern Munchen in ultimul meci al grupei. Bavarezii sunt la randul lor neinvinsi in acest sezon, in care au obtinut 4 victorii si o remiza. Dupa 1-1 in Germania, Ajax spera sa isi pastreze procentajul de 100% pe Amsterdam Arena. Batavii au invins-o pe Benfica cu 1-0 si pe AEK Atena cu 3-0 in acest sezon de Liga Campionilor.

Cotele la casa de pariuri Unibet pentru Ajax – Bayern Munchen

Ajax a ajuns la 11 victorii consecutive in meciurile oficiale jucate pe teren propriu in acest sezon. De altfel, „lancierii” au facut un singur pas gresit in acest sezon in meciurile de acasa. Acesta s-a produs in primul meci in fata propriilor suporteri, 1-1 cu Heracles in campionat. La casa de pariuri Unibet, Ajax are cota 3.75 pentru a obtine victoria cu Bayern. In precedentele 4 meciuri jucate la Amsterdam cu Bayern, Ajax a obtinut 3 victorii si o remiza.

Bavarezii stau la randul lor bine in deplasarile din acest sezon. Bayern are 9 victorii si doar 2 infrangeri in cele 11 meciuri jucate pe teren strain. Elevii lui Niko Kovac au cota 2.00 pentru a se impune in Olanda.

Alte cote din oferta de pariuri pe Liga Campionilor de la Unibet

Cu  victorii in 6 dintre ultimele 7 deplasari din Liga Campionilor, Bayern marcheaza constant in aceste partide. Lewandowski si compania au marcat peste 1.5  goluri in ultimele 7 meciuri din deplasare in Liga Campionilor. Bayern are cota 1.68 la pariuri pentru a marca de 2 ori in poarta lui Ajax.

Din cele 12 meciuri oficiale jucate acasa in acest sezon, Ajax a castigat 9 dintre ele fara sa primeasca gol. Olandezii au cota 8.00 in oferta de pariuri pe Liga Campionilor pentru a castiga fara sa primeasca gol.

Vezi toata oferta de pariuri pe Liga Campionilor!