Pariuri handbal: Romania poate face un pas urias catre semifinale

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat “en fanfare” in grupa principala la europene, avand punctaj maxim.Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Probabil nici cei mai optimisti suporteri ai nationalei nu se asteptau ca Romania sa inceapa Campionatul European de Handbal cu 3/3 victorii, toate obtinute fara drept de apel. Paradoxal, cel mai greu meci a fost cel cu Cehia, care pornea cu ultima sansa in grupa, iar cea mai clara victorie a fost obtinuta in fata echipei care a dominat handbalul mondial in ultimii 12 ani, Norvegia.

Romania a incantat in toate partidele, iar fetele par extrem de unite, ghidate de un antrenor dornic sa obtina si laurii internationali. Nu uita, cele mai tari meciuri din handbalul european pot fi pariate si urmarite in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Pariuri handbal – Romania porneste favorita in fata Olandei

Selectionata antrenata de Martin Ambros porneste favorita in fata Olandei, insa meciul nu va fi deloc unul usor. Batavele au un stil foarte fizic, asemanator cu handbalul jucat de Norvegia, la turneele finale precedente.

La fel ca Romania, Olanda s-a calificat si ea in grupa principala cu puntaj maxim, avand 4 puncte. Ele au iesit pe primul loc, insa victoriile lor in fata Spaniei (28-27) si Ungariei (28-25) au fost obtinute la mare lupta. Singurul succes clar a venit in ultima partida, contra Croatiei (34-23).

Avantajul tricolorelor in fata batavelor e furnizat de forma excelenta aratata in aceste trei partide. Jocul fetelor noastre a evoluat de la meci la meci. In plus, avem avantajul moral conferit de faptul ca niciodata nu am pierdut intr-un meci cu olandezele. E drept, am disputat trei partide in ultimi 6 ani, insa toate au fost meciuri amicale. In oferta de pariuri pe handbal a agentiei Unibet, care e si sponsor al turneului, avem disponibila cota 1.84, pentru un succes al tricolorelor.

Pariuri online – Tricolorele au acum a treia sansa la trofeu

Mentionam anterior de faptul ca nici cei mai optimisti fani nu sperau intr-o asemenea evolutie a nationalei noastre. Ei bine, nici macar casele de pariuri nu estimau o asemenea evolutie a romancelor. Echipa noastra pornea cu sansa a 8-a la acest turneu final, iar cota sa castige trofeul era 21!

In prezent, Neagu si restul fetelor au a treia sansa, insa cota in oferta de pariuri online a scazut vertiginos, fiind imediat dupa favoritele Franta si Rusia. Cota alor noastre este 5.50, o valoare care spune multe despre sansele avute. Cu Neagu in mare forma, putem tine piept oricarei echipe. In ciuda faptului ca nu a fost desemnata MVP in nici una intre victorii, Neagu a bifat o performanta istorica, devenind cea mai buna marcatoare la EURO din intreaga istorie a competitiei.

Un rol important in succesul fetelor noastre l-au avut si portaritele. Pe rand, Denisa Dedu si Iulia Dumanska au fost desemnate MVP in meciurile cu Germania si Norvegia, dupa ce in partida de deschidere, cea care a stralucit a fost Eliza Buceschi.

Pariaza online si urmareste in direct toate meciurile de la Europeanul de Handbal!