Pariuri baschet: principalii favoriti la titlul de cel mai bun marcator din NBA

A trecut o luna si o saptamana din al 73-lea sezon din NBA, iar lupta pentru titlul de cosgheter se anunta extrem de intensa. Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Lucrurile incep sa se sedimenteze in NBA, dupa ce am depasit primele 40 de zile ale noului sezon. Daca ne uitam peste cele doua clasamente de Conferinta, observam situatii neasteptate. In Vest, campioana si principala favorita la titlu ocupa abia pozitia a 5-a, avand patru infrangeri la rand. Lideri sunt Memphis, urmati de Portland si Oklahoma.

In Est, lucrurile sunt ceva mai previzibile, cu Raptors conducand ostilatile, alaturi de Bucks. Ce surprinde cu adevarat e situatia celor de la Celtics, care au 9 victorii – 9 infrangeri si ocupa abia pozitia a 7-a. Nu uita, cele mai tari meciuri din baschetul american pot fi pariate si urmarite in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Pariuri baschet – Steph Curry, principalul favorit la titlul de cel mai bun marcator

In oferta de pariuri pe baschet a agentiei Unibet, fundasul campioanei Warriors, Steph Curry, e jucatorul favorit sa termine sezonul regulat cu cea mai mare puncte marcat in medie per meci. Momentan fundasul e accidentat, insa cu siguranta va veni cu forte proaspete. Cota ca el sa fie cel mai bun marcator e 2.50!

El a evoluat in acest sezon 12 partide, fiind liderul clasamentului, avand o medie de 29.5 puncte per meci. El este urmat indeaproape de MVP-ul sezonului trecut, James Harden. Fundasul lui Steve Kerr e unul dintre jucatorii care arunca cel mai mult si cel mai precis din afara semicercului.

El are in medie 10.5 incercari per meci, dintre acestea 5.2 sunt transformate, un procent extraordinar de 49.2%, el fiind singurul din TOP10, care are peste 40% la acest procedeu. Nici macar coelgul sau, Klay Thompson, nu se apropie, avand doar 32.4% in acest sezon. Echipa are mare nevoie de revenirea lui, care e asteptata zilele urmatoare.

Pariuri NBA – LeBron James e un outsider care merita toata atentia

Mutarea lui LeBron in LA a fost stirea verii in baschetul american, iar aportul starului din Ohio nu s-a lasat asteptata. “Regele” s-a adaptat instant in angrenajul lui Luke Walton. LeBron e unul dintre cei mai folositi jucator, ca medie a minutelor petrecute pe parchet, el bifand aproape 35.

Momentan se afla pe pozitia a treia in clasamentul celor mai buni marcatori, la o distanta foarte mica de Curry. Media sa per meci este de 28.9, cu doar o zecime in spatele lui James Harden. Daca ne uitam peste procentajul aruncarilor reusite, vedem ca LeBron sta, de departe, cel mai bin din actualul TOP8 al celor mai buni marcator, transformand in medie 52.2% dintre aruncari.

Daca comparam mediile lui James din decursul carierei, cu cele din actualul sezon, tragem o concluzie sugestiva: LeBron evolueaza cu aproape 4 minute mai putin in medie in actualul sezon, insa el reuseste sa inscrie in medie cu 1.7 puncte mai mult decat cifrele carierei. Acesti indici il recomanda pentru titlul de cel mai bun marcator din sezonul regulat, iar cota in oferta de pariuri pe NBA e 10.00!

Pariaza online si urmareste in direct cele mai tari meciuri din NBA!