Pariaza live pe Villarreal - Valencia, in La Liga

ianuarie 17, 2017

Villarreal incheie turul aproape de locurile de Liga Campionilor

Submarinul Galben isi continua evolutiile bune din ultimele sezoane in La Liga. Cu o etapa inainte de finalul turului, Elevii lui Fran Escriba ocupa locul 5 in clasament, la 3 puncte distanta de Atletico Madrid, ocupanta locului 4. Villarreal a obtinut 6 victorii din cele 9 partide jucate pe El Madrigral, pierzand o singura data. Defensiva este punctul forte al Submarinului Galben, cu doar 12 goluri primite in cele 18 etape de pana acum.

Gazdele nu trec insa prin cel mai bun moment la inceputul lui 2017. Desi este neinvinsa de 5 etape in La Liga, Villarreal a obtinut 3 remize si 2 victorii in acest interval. Mai mult, in ultimele 5 meciuri din toate competitiile, Submarinul Galben nu a reusit nicio victorie, parasind Cupa Spaniei dupa duelul cu Real Sociedad. Pe 21 ianuarie, ai pariuri live din La Liga pentru meciul dintre Villarreal si Valencia, derby-ul comunitatii valenciene. Gazdele sunt favorite la pariuri online, avand o cota de 1.80 pentru a se impune.

Poate produce Valencia surpriza la pariuri online?

Valencia a spart in sfarsit gheata in La Liga. Liliecii au obtinut in acest weekend prima victorie dupa o serie de 8 etape in care nu a reusit sa se impuna in campionat. De altfel, victoria contra lui Espnayol este doar a treia din ultimele 13 partide jucate in La Liga si Cupa Spaniei. Desi a marcat de cel putin 2 ori in ultimele 4 etape din La Liga, Valencia nu a reusit sa obtina nicio victorie. Liliecii au a patra cea mai slaba defensiva din La Liga, cu 33 de goluri primite in acest sezon.

 In ultimele 4 meciuri jucate in deplasare in La Liga, Valencia a incasat cel putin 2 goluri. Pariaza online ca ambele formatii vor inscrie in meciul de sambata viitoare pentru o cota de 1.93. In privinta pariurilor online pre meci, 4.60 este cota Valenciei pentru a castiga pe terenul lui Villarreal.

Pariaza live la Unibet si califica-te la Campionatul de pariuri live

Unibet organizeaza pe 5 martie, la Londra, un Campionat de pariuri live cu premii in valoare de 15000 de Euro. Tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru promotie si sa plasezi pariuri live sau pariuri online pre-meci cu o cota mininma de 1.20. Primii 10 clasati vor participa pe 5 martie la Campionatul de pariuri live din Londra.

Pariaza live pe La Liga, la Unibet!