Pariaza live pe Danemarca – Tara Galilor in Nations League

Tara Galilor primeste vizita Danemarcei la Cardiff intr-un meci decisiv din Nations League. Gazdele pornesc favorite in meciul care decide echipa care promoveaza in grupa 1 valorica. Profita de oferta de pariuri live de la Unibet.

Tara Galilor este favorita la pariuri in meciul cu Danemarca din Nations League

Tara Galilor si Danemarca ocupa primele 2 locuri in grupa 4 din a doua divizie valorica a Nations League. Galezii sunt pe primul loc, cu 6 puncte din 3 meciuri, iar Danemarca este pe 2, cu 4 puncte din 2 partide jucate. Irlanda este ultima in grupa, cu un singur punct in 3 meciuri. Tara Galilor- Danemarca este meciul care va decide castigatoarea grupei. Ambele echipe au nevoie de o victorie pentru a isi asigura promovarea in prima divizie a Nations League.

Tara Galilor porneste cu prima sansa la casele de pariuri. Gazdele au cota 2.50 pentru a obtine victoria in meciul de la Cardiff. De partea cealalta, Danemarca are cota 3.00 pentru a o invinge din nou pe Tara Galilor.

Danemarca a mai jucat 2 meciuri amicale in aceasta toamna. Nordicii au pierdut cu 3-0 meciul cu Slovacia si au castigat cu 2-0 partida test cu Austria. Tara Galilor a jucat un singur meci amical, partida pierduta cu 4-1 in fata Spaniei.

Danezii s-au impus in tur cu scorul de 2-0

Danemarca si Tara Galilor nu se mai intalnisera de 10 ani pana la meciul din urma cu 2 luni din Nations League. Tara Galilor a castigat amicalul din 2008 cu scorul de 1-0. Danemarca are insa 5 victorii in meciurile directe cu galezii, care s-au impus de 4 ori.

In septembrie, elevii lui Age Hareide au castigat meciul de la Aarhus cu scorul de 2-0. Vedeta lui Tottenham si a Danemarcei, Eriksen, a inscris o dubla si a adus victoria nordicilor. Danemarca a avut mai multe ocazii de gol si a terminat meciul cu 6 suturi pe poarta, fata de doar unul pentru Tara Galilor. Posesia a fost egala, 50% de ambele parti.

Urmareste si pariaza live pe meciurile din Nations League

Pauza internationala readuce in prim plan oferta de pariuri pentru Nations League. Nou infiintata competitie ofera sansa mai multor nationale de a ajunge la Europeanul din 2020. Unibet ofera o oferta bogata de pariuri pre-meci si pariuri live pentru toate meciurile decisive din Nations League.

Profita de oferta de pariuri live pentru Nations League!