Oklahoma Thunder - Los Angeles Lakers e meciul serii pentru pariuri in NBA

Doua partide cu implicatii directe in lupta pentru playoff din Confereinta de Vest se joaca in NBA. Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Noaptea trecuta din NBA ne-a oferit cateva partide extrem de interesante. Toronto Raptors au capitulat pe terenul celor de la Boston Celtics, intr-un meci extrem de echilibrat, care a pornit cu cote egale la pariuri sportive.

Acest rezultat a facut Conferinta de Est si mai imprevizibila, confirmand calitatea echipei din Boston, in ciuda problemelor recente cu care acestia s-au confruntat.  Nu uita, cele mai tari meciuri din baschetul american pot fi pariate si urmarite gratuit in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Pariuri sportive – OKC primeste vizita celor de la Lakers

Fara LeBron James, formatia din orasul ingerilor a suferit crunt, pierzand majoritatea meciurilor. Accidentarea la inghinali a starului din Ohio complica serios sezonul pentru LA, iar aceasta va fi reevaluat Miercuri.

Dupa infrangerea usturatoare, la Utah Jazz, 95-113, a urmat dezastrul de pe teren propriu, 95-101 in fata celor de la Cleveland Cavaliers. Trupa lui Walton a “dres busuiocul”in partida cu Bulls, castigand 107-100, insa in acest sezon “taurii” sunt una dintre cele mai modeste formatii ale sezonului. Misiunea lor va fi foarte dificila, OKC avand un sezon remarcabil, iar duo-ul format din Westbrook si George, pare mai solid ca niciodata.

Dupa o secventa foarte buna privind rezultatele, a urmat o perioada de umbra pentru Thunder, care au pierdut 4 din ultimele 5 jocuri, inclusiv surprinzatorul esec, 126-142 pe terenul modestei Atlanta Hawks. Cu siguranta Thunder doresc sa revina pe o traiectorie ascendenta, iar primul pas e o prestatie solida cu trupa din LA. Ca si pronostic la pariuri sportive, vedem sanse bune pentru peste 119 puncte inscrise de OKC, iar cota e 1.92.

Pariuri NBA – Duel tare in zona TOP4 din Conferinta de Est NBA

Disputa dintre Pacers si 76’ers se anunta una deosebit de echiibrata. Cele doua formatii sunt vecine de clasament, Indiana avand cu doua mecuri mai putine disputate si acelasi numar de victorii cu Philly. Oaspetii vin dupa un meci istoric, 149-107, acasa cu Timberwolves. Embiid & compania au doborit multe dintre recordurile francizei, inclusiv cel mai bun meci din afara semicercului din istorie.

Gazdele de la Pacers “tac si fac” in acest sezon, sunt o echipa despre care se vorbeste prea putin, insa care si-a facut un loc caldut intre primele trei formatii din Est, avand doar cu o infrangere mai mult decat Raptors, respectiv cu doua mai multe decat Bucks, care s-au instalat pe prima pozitie.

Gazdele nu au probleme de efectiv inaintea acestui joc, in timp de la oaspeti vor lipsi Fultz, Patton si Smith, insa acesti jucatori nu fac parte din rotatie deja de multa vreme. Ambele echipe au potential ofensiv urias, din acest motiv ne asteptam la un festival ofensiv cu minim 226 puncte. Cota in oferta de pariuri NBA de la Unibet are valoarea 1.94 si reprezinta sugestia noastra.

Pariaza online si urmareste in direct cele mai tari meciuri din NBA!