Monaco este favorita la pariuri online in partida din Ligue 1 cu Nice

Monaco incepe sa isi revina din degringolada inceputului de sezon. Cu 2 victorii in ultimele 3 etape din Ligue 1, monegascii pornesc favoriti la casa de pariuri online Unibet in partida cu Nice.

Monaco da semne de revenire in Ligue 1

Dupa un start de sezon dezastruos in Ligue 1, cu o singura victorie in primele 13 etape, Monaco da semne de revenire. Formatia antrenata de Thierry Henry a reusit sa obtina 2 victorii in ultimele 3 etape. Monaco a urcat astfel pe loc de baraj in Ligue 1. Este adevarat ca victoriile au venit in fata unor formatii din subsolul clasamentului, respectiv Amiens si Caen, insa Monaco a reusit sa nu primeasca gol in aceste 2 partide.

Acum, monegascii vor intalni o formatie din jumatatea superioara a clasamentului, pe Nice. Formatia antrenata de fostul coechipier al lui Henry de la Arsenal, Patrick Vieira, este in lupta directa pentru locurile care duc in cupele europene. Derby-ul „Coastei de Azur” a fost extrem de spectaculos in ultimele sezoane si ne putem astepta la un nou meci cu multe goluri vineri. Partida incepe la ora 21:45 si poate fi urmarita in direct si pariata live pe Unibet.

Un nou meci cu multe goluri la Monaco – Nice?

Confruntarile din ultimele 2 sezoane dintre Monaco si Nice au produs de fiecare data multe goluri. In cele 5 intalniri directe, 4 in Ligue 1 si una in Cupa Ligii, s-au marcat in total 18 goluri. In 3 dintre cele 4 jocuri din Ligue 1, am avut peste 3.5 goluri marcate. Cota la pariuri online pentru un nou meci cu peste 3.5 goluri inscrise este 3.70.

Nice a reusit sa inscrie de cel putin 2 ori in poarta lui Monaco in 3 dintre aceste 4 partide. Trupa lui Patrick Vieira are cota 2.75 la pariuri online pentru a repeta acelasi scenariu.

Monaco este favorita la casa de pariuri online Unibet

In privinta cotelor pentru victorie de la casa de pariuri online Unibet, Monaco porneste favorita. Formatia din Principat are cota 2.40 pentru a obtine a patra victorie a sezonului in Ligue 1. De partea cealalta, Nice are cota 2.95 pentru a pleca cu cele 3 puncte de pe Stade Louis II. Nice a pierdut doar 2 dintre ultimele 10 meciuri in Ligue 1 si are 4/6 victorii in ultimele 6 runde.

Pariaza online pe Monaco – Nice!