Manchester City are cota 1.25 la pariuri online in meciul cu West Ham din EPL

Manchester City merge la Londra pentru meciul din etapa a 13-a in Premier League. „Cetatenii” au cota 1.25 la casa de pariuri online Unibet pentru a se impune pe terenul lui West Ham.

Manchester City si West Ham au oferit spectacol si goluri in ultimele meciuri directe

Meciul dintre West Ham si Manchester City din etapa a 13-a a Premier League se anunta spectaculos. „Cetatenii” au cel mai bun atac si cea mai buna defensiva in acest sezon si au marcat mult in ultimele dueluri directe cu West Ham. In ultimele 7 meciuri oficiale dintre cele 2 formatii s-au marcat de fiecare data cel putin 3 goluri. Mai mult, in 4 dintre ultimele 5 jocuri directe din Premier League, am avut de fiecare data peste 3.5 goluri.

La casa de pariuri online Unibet, cota pentru un meci cu peste 2.5 goluri este 1.42. In schimb, cota pentru peste 3.5 goluri este 2.08. West Ham a inscris cel putin o data in 5 dintre ultimele 6 meciuri directe cu City in EPL. „Ciocanarii” au cota 1.68 la pariuri online pentru a marca si in meciul de sambata.

Manchester City este favorita la victorie la casa de pariuri online Unibet

Trupa lui Pep Guardiola isi continua seria de invincibilitate in acest sezon din Premier League. Manchester City are 10 victorii si 2 remize in 12 etape de EPL si conduce in clasament. Chelsea si Liverpool sunt celelalte 2 formatii neinvinse din Anglia.

In acest context, City este favorita la casele de pariuri online. „Cetatenii” au cota 1.25 pentru a obtine victoria la Londra, in timp ce West Ham are cota 11.00 pentru a produce marea surpriza.

City a marcat mult in ultimele meciuri cu West Ham

Daca londonezii au marcat cel putin o data in 5/6 meciuri directe cu Manchester City in EPL, „cetatenii” au o statistica si mai impresionanta. Aguero si compania au marcat peste 2.5 goluri in ultimele 4 dueluri directe din Premier League cu West Ham. Cota la pariuri online pentru ca City sa inscrie din nou cel putin 3 goluri este 1.88.

Duelul dintre West Ham si City este o buna sansa pentru Manuel Pellegrini sa-si ia revansa in fata fostei sale formatii. Chilianul a fost inlocuit de catre Pep Guardiola pe banca „cetatenilor” si are acum ocazia sa demonstreze ca este un antrenor valoros dupa 2 ani petrecuti in China.

Pariaza online pe West Ham – Manchester City!