Lyon este favorita la pariuri sportive in derby-ul din Ligue 1 cu Saint Etienne

noiembrie 15, 2018

Etapa a 14-a din Ligue 1 incepe vineri cu derby-ul local dintre Lyon si Saint Etienne. Vecine de clasament, cele 2 formatii promit un nou meci incins, in care Lyon porneste favorita la casele de pariuri sportive.

Lyon este neinvinsa in ultimele 4 sezoane pe teren propriu cu Saint Etienne

Runda a 14-a din Ligue 1 debuteaza vineri, 23 noiembrie, cu partida dintre Lyon si Saint Etienne. Cele 2 orase invecinate din regiunea Rhones-Alpes isi vor sustine din nou echipele in „Le Derby”. Lyon a dominat meciurile recente de pe teren propriu. Fekir si compania sunt neinvinsi in ultimele 4 sezoane din Ligue 1 pe teren propriu. In acest interval, Lyon are 2 victorii si 2 remize din meciurile cu Saint Etienne.

In acest sezon, Lyon si Saint Etienne sunt despartite de doar un punct in clasamentul Ligue 1. Lyon ocupa locul 4, cu 24 de puncte, in timp ce Saint Etienne este pe 5, cu 23 de puncte. Se anunta asdar un meci incins, in care castigatoarea poate urca pe podium in functie de celelalte rezultate. Lille, ocupanta locului 2, are 26 de puncte.

Lyon are cota 1.57 la casa de pariuri sportive Unibet

Neinvinsa in ultimele 4 sezoane din Ligue 1 in meciurile de acasa cu Saint Etienne, Lyon spera sa continue traditia. Trupa lui Bruno Genesio are 4 victorii, 2 remize si o singura infrangere in acest sezon in meciurile de acasa. Saint Etienne nu straluceste in meciurile din deplasare, acolo unde a obtinut doar 6 puncte din 6 meciuri: o victorie, 3 remize si 2 infrangeri.

Lyon porneste astfel favorita la casele de pariuri sportive. La Unibet, gazdele au cota 1.57 pentru a obtine victoria. Saint Etienne are cota 5.25 la agentia noastra de pariuri sportive. „Verzii” au 2 victorii in ultimele 8 sezoane pe terenul lui Lyon: 2-1 in 2014 si 1-0 in 2010.

Pariuri sportive pe goluri la Lyon Saint Etienne

Meciurile recente dintre Lyon si Saint Etienne au fost echilibrate. In 4 dintre ultimele 5 confruntari directe, am avut sub 2.5 goluri marcate. Cota la pariuri sportive pentru un pronostic identic este 2.33.

In meciurile de pe teren propriu cu Saint Etienne, Lyon a marcat cel putin 2 goluri in 3 dintre ultimele 4 sezoane. 1.53 este cota la pariuri sportive pentru ca Lyon sa marcheze din nou de 2 ori in poarta lui Saint Etienne.

Profita de oferta de pariuri sportive pe Ligue 1!