Liverpool porneste cu prima sansa la pariuri online cu Arsenal in Premier League

Meciul etapei a 20-a din Premier League se joaca pe Anfield. Liverpool este favorita la casele de pariuri online in disputa cu Arsenal.

Liverpool isi extinde avansul la varful Premier League

Etapa de Boxing Day din Premier League a fost de bun augur pentru Liverpool. „Cormoranii” au obtinut o victorie clara, 4-0 cu Newcastle, si au profitat astfel de pasul gresit facut de catre Manchester City. „Cetatenii” au suferit a treia infrangere in 4 meciuri. De aceasta data, Leicester a fost formatia care a reusit sa obtina cele 3 puncte cu formatia lui Pep Guardiola. Tottenham a profitat de aceasta situatie si a urcat pe locul 2 in clasament. Liverpool are insa un avans de 6 puncte in fata lui Spurs, in timp ce Manchester City este acum la 7 puncte distanta de liderul Premier League.

Arsenal a facut un pas gresit in etapa de Boxing Day, dupa remiza 1-1 de pe terenul lui Brighton. Aubameyang si-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, insa golul sau nu a fost de ajuns. Arsenal se afla la 13 puncte in urma lui Liverpool inaintea meciului direct.

Liverpool este mare favorita la casele de pariuri online

Cu 7 victorii consecutive in ultimele meciuri de pe Anfield, Liverpool pare in acest moment invincibila pe teren propriu. Salah si compania au obtinut 5 victorii in Premier League si 2 in Champions League. Defensiva a functionat foarte bine in acest sezon, iar „cormoranii” au primit doar 7 goluri in Premier League si doar 2 in meciurile de pe teren propriu.

La casa de pariuri online Unibet, Liverpool are cota 1.45 pentru a obtine victoria in meciul cu Arsenal. „Tunarii” au cota 7.60 la pariuri online pentru a reusi prima victorie din 2012 pe Anfield.

Pariuri online pe cartonase la Liverpool – Arsenal

Liverpool si Arsenal sunt formatii care nu primesc foarte multe cartonase in meciurile din Premier League. Liverpool nu a primit vreun cartonas in 4 dintre ultimele 5 meciuri din campionat. Cota la pariuri online pentru ca Liverpool sa nu primeasca vreun cartonas in meciul cu Arsenal este 6.00.

Nici Arsenal nu sta rau la acest capitol. „Tunarii” au primit maxim un cartonas in 5 dintre ultimele 7 deplasari din Premier League. Arsenal are cota 3.35 la casa de pariuri online Unibet pentru a primi maxim un cartonas pe Anfield.

Pariaza online pe Liverpool – Arsenal!