Juv. Torino este favorita la pariuri online cu Manchester United

Juv. Torino are cota 1.57 la casa de pariuri online Unibet pentru a obtine o noua victorie in Liga Campionilor contra lui Manchester United.

Juv. Torino isi poate asigura locul 1 in grupa H din Liga Campionilor

Trupa lui Max Allegri are 9 puncte dupa primele 3 jocuri din grupa H a Ligii Campionilor. Manchester United, formatia de pe locul 2, are doar 4 puncte, urmata de catre Valencia (2 puncte) si Young Boys (1 punct). „Batrana doamna” a obtinut o victorie importanta pe Old Trafford, acolo unde golul lui Dybala din minutul 17 a fost suficient pentru a obtine cele 3 puncte. „Bianconeri” sunt, alaturi de Borussia Dortmund, singurii care nu au primit inca un gol in aceasta editie din Liga Campionilor.

Meciul cu Manchester United de la Torino se poate dovedi decisiv in ecuatia grupei. Cu o victorie, gazdele vor acumula 12 puncte si isi vor asigura matematic locul 1 in grupa H. In cazul in care va obtine un rezultat de egalitate, Juv. Torino are de asemenea asigurata calificarea, insa va trebui sa mai obtina puncte pentru a isi asigura locul 1.

Ronaldo si compania sunt neinvinsi in acest sezon si pornesc cu prima sansa la pariuri online

Juv. Torino are o serie excelenta de rezultate in acest sezon. Ronaldo si compania sunt neinvinsi in cele 13 jocuri oficiale disputate pana acum. Mai mult, torinezii au obtinut 12 victorii si un singur rezultat de egalitate, cu Genoa pe teren propriu. Seria excelenta a lui Juv. Torino o face favorita la casele de pariuri online inaintea confruntarii cu Manchester United.

Gazdele au cota 1.57 la Unibet pentru a ii invinge din nou pe englezi. Cu 5 victorii in ultimele 6 jocuri din Liga Campionilor, Juv. Torino are cota 2.28 la pariuri online pentru a nu primi din nou gol.

Manchester United are nevoie de un rezultat pozitiv la Torino

Elevii lui Jose Mourinho si-au revenit dupa infrangerea din tur si au trecut de Everton cu 2-1. A fost doar a doua victorie a lui Manchester United in ultimele 8 jocuri oficiale. Pogba si compania evolueaza in deplasare cu Bournemouth inainte de meciul din Liga Campionilor cu „batrana doamna”. La casa de pariuri online Unibet, Manchester United are cota 6.00 pentru a obtine victoria in Italia.

Pariaza online pe Juv. Torino – Manchester United!