Finala Ligii ACB dintre Real si Barca ne propune o oferta atractiva de pariuri o

Dupa trei ani, avem din nou un „El Clasico” in finala campionatului de baschet din Spania. Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Au trecut trei sezoane de cand finala din Liga ACB din Spania nu a mai rasfatat fanii baschetului cu un “El Clasico” Real – Barcelona. In acest an, cele mai galonate echipe din Spania isi dau din nou intalnire in ultimul act. 

Ultima disputa directa a consemnat o victorie cu 3-1 a “galacticilor”. In ciuda faptului ca Barca a castigat primul meci al seriei, Los Blancos au reveni in urmatoarele trei partide, pe care si le-au adjudecat la o diferenta medie de peste 10 puncte, Llull fiind MVP.  Cele mai tari meciuri din Spania pot fi pariate si urmarite gratuit in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Barca porneste cu sansa a doua la titlu privind pariurile pe baschet

Au trecut 5 ani de la ultimul titlu obtinut de Barcelona in Spania, se intampla in sezonul 2013/14, cand formatia blaugrana incepea finala la Madrid. Ei au obtinut “break-ul” inca din primul meci, urmand sa-l cedeze pe al doilea, insa sa-si adjudece disputele din Cataluna, gratie unor meciuri colosale ale lui “la Bomba” Navarro, care a fost MVP-ul acestei finale.

In sferturi, catalanii au dispus cu 3-0 de Zagaroza, echipa care in turul precedent o eliminase pe Baskonia. Dupa un prim succes cu 101-59, Barca avut emotii in meciul al doilea, pe care si l-au adjudecat la doar 6p. Ei au inchis insa seria in Aragon, 96-81, gratie unui meci solid al lui Kyle Kuric, care a fost din nou cel mai bun marcator, cu 27p.

Trupa antrenata de Pesic s-a intarit cu pivotul Brandon Davis si cu Corry Higins, care vor evolua din sezonul urmator in maieul blaugrana. Cu siguranta componentii lotului catalan vor fi extrem de motivati sa isi pastreze locul in echipa. Echipa lor porneste outisdera si are cota 3.75 sa castige titlul, in oferta de pariuri pe baschet de la Unibet.

Pariuri online: Realul cauta al 4-lea titlu in ultimele cinci sezoane

Pablo Laso a castigat 4 dintre ultimele 6 titluri de campion al Spaniei alaturi de madrileni. El a reusit sa-si ia revansa in fata Valenciei, echipa care le-a suflat titlu in urma cu doua sezoane. „Liliecii” nu au avut raspuns in semifinalele cu Los Blancos, pe care le-au pierdut cu 0-3.

Realul s-a impus la o diferenta medie de peste 10 puncte in aceste dueluri cu Valencia si au aratat darzenie, dupa ratarea obiectivului principal, Euroliga. In 2019, ei au pierdut cele doua partide jucate cu Barca, in Cupa si in campionat, insa credeam ca isi vor lua pe deplin revansa in aceasta finala.

Vizam un debut in forta al „galacticilor” in aceasta finala din Spania, iar cota la pariuri online pentru o victorie la minim 7 puncte in meciul de debut, are valoarea 1.84 si reprezinta propunerea noastra.

Pariaza online si urmareste in direct cele mai tari meciuri din Spania!