Chelsea este favorita la pariuri online cu Leicester in Premier League

Chelsea continua cursa de urmarire a primelor 3 clasate din Premier League. „Albastrii” sunt favoriti la casele de pariuri online in meciul din etapa a 18-a, cu Leicester.

Chelsea are cota 1.35 la casa de pariuri online Unibet

Dupa 2 infrangeri in ultima luna, ambele in Premier League, Chelsea a cazut pana pe locul 4 in clasament. Trupa lui Maurizio Sarri are acum 37 de puncte si este la 11 lungimi in spatele liderului Liverpool. Victoria cu Manchester City a readus insa moralul in tabara londonezilor, care continua sa lupte pentru primele locuri in Premier League.

Chelsea porneste favorita la casele de pariuri online in meciul din etapa a 18-a. Pe Stamford Bridge vine fosta campioana, Leicester. „Vulpile” au castigat ultima oara la Londra in anul 2000, iar de la revenirea in Premier League, a obtinut 2 remize si a pierdut o data aici. Chelsea porneste favorita la casa de pariuri online Unibet, cu o cota de 1.35 pentru a o invinge pe Leicester.

Leicester are o singura victorie in ultimele 5 deplasari

Dupa un start de sezon, cu 2 victorii in primele 4 deplasari, Leicester a mai reusit o singura victorie in urmatoarele 5 meciuri jucate in deplasare. „Vulpile” au pierdut la Londra, cu Crystal Palace si Arsenal, au remizat cu Fulham si Brighton si au invins-o pe Cardiff.

Dupa eliminarea din Cupa Ligii Angliei de la mijlocul saptamanii, Leicester a ajuns la 4 meciuri consecutive fara victorie. Pentru „vulpi”, urmeaza un nou duel de foc, cu Manchester City, de Boxing Day. La casa de pariuri online Unibet, Leicester are cota 10.05 pentru a obtine victoria pe Stamford Bridge.

Pariuri online pe cartonase la Chelsea – Leicester

Chelsea a reusit sa nu primeasca niciun cartonas in 5 dintre ultimele 7 meciuri directe cu Leicester in Premier League. Cota la pariuri online pentru ca Hazard si compania sa nu primeasca niciun cartonas sambata este 3.55. Mai mult, in 6 dintre ultimele 7 intalniri dintre cele 2 echipe, am avut sub 2.5 cartonase. Cota pentru un pronostic similar este 2.30.

In 4 dintre ultimele 5 meciuri de acasa insa, Chelsea a primit cel putin 2 cartonase. „Albastrii” au cota 2.50 pentru a primi cel putin 2 cartonase.

Pariaza online pe Chelsea – Leicester in Premier League!