Bucks e favorita la pariurile sportive pentru a ajunge in marea finala NBA

Milwaukee au castigat cu 1-0 in debutul finalei Estului si dupa 18 ani, sunt favoriti sa joace o noua finala NBA. Pariaza si urmareste actiunea la Unibet!

Echipele castigatoare de Conferinte in sezonul regulat de NBA si-au adjudecat primul meci al finalelor din Est, respectiv Vest. In deschiderea „balului”, Warriors, fara Durant si Cousins, nu le-au dat nici o sansa celor de la Trailblazers.

Bucks le-au urmat exemplul si au trecut la 8p de Toronto Raptors, in ciuda unui meci foarte solid reusit de canadieni, care s-au aflat mai tot timpul la timona. Cele mai tari meciuri din baschetul american pot fi pariate si urmarite gratuit in direct la Unibet, de pe telefon, tableta sau desktop!

Pariuri NBA: Raptors vor cauta sa obtina „break-ul”, pe terenul lui Bucks

Desi au furnizat cei mai buni doi marcatori ai meciului, Leonard (31P/9R) si Lowry (29P/8R), Raptors s-au vazut invinsi de catre Bucks, in urma caderii din sfertul 4. Rotatia mult mai scurta a oaspetilor si faptul ca si-au fortat starurile sa joace minim 40 de minute, a contat decisiv.

In comparatie, de la Bucks, nici un alt jucator nu a evoluat mai mult de 35 de minute, cu exceptia lui Giannis (37). Lupta la recuperare a fost transata clar de gazde (60-46), care au avut astfel mai multe posesii. Baschetbalistii din Milwaukee au reusit 11 capace in acest meci, lucru care spune multe despre implicarea lor defensiva.

Ca procentaje, Raptors au stat mai bine la aruncari de 3P, insa la cele de 2P, diferenta a fost net in favoarea gadelor (53.1% vs 38%). Raptors au dovedit o buna parte din joc ca pot fi periculos si ne asteptam ca antrenorul lor sa schimbe strategia privind rotatia. Toronto +7.5 puncte, la cota 1.87, e sugestia noastra din oferta de pariuri pe NBA.

Chiar si fara Durant, se prefigureaza dezechilibru la pariuri sportive in finala Vestului

Lipsiti de aportul a doi dintre titulari, campionii si-au respectat blazonul si au castigat cu 116-94, primul meci al finalei Conferintei de Vest in NBA. In lipsa lui Durant si Cousins, “gemenii” Curry (36P/7A/6R) si Thompson (26P/3A/1R) au iesit la rampa in cele aproximativ 37 de minute pe care le-au petrecut pe parchet fiecare.

Oaspetii nu s-au regasit din punct de vedere ofensiv, nici un jucator de la Portland nereusind mai mult de 19 puncte. Au terminat cu 36.1% dintre aruncari convertite, un procent modest, in comparatie cu 50%, cat au avut gazdele. Din afara semicercului au bifat doar 7/28 (25%), in timp ce GSW a uraspuns cu 17/33 (51.5%).

Chiar daca au castigat lupta la recuperare si Kanter a reusit un double double (16R/10P), acest lucru nu a fost suficient, oaspetii fiind inferiori la assisturi, interceptii si mai ales, posesii pierdute. Impresia a fost ca Portland e istovita dupa duelul infernal cu Nuggets. Cota in oferta de pariuri sportive de la Unibet ca GSW sa se califice nu e una prea mare, 1.11, insa pare un pariu cu sanse foarte mari de realizare, mai ales ca in partidele din Portland e posibil sa revina si Kevin Durant.

Pariaza online si urmareste in direct cele mai tari meciuri din NBA!