Belgia este favorita la pariuri sportive cu Elvetia in Nations League

Elvetia si Belgia joaca partida decisiva care va decide castigatoarea grupei din Nations League. Desi joaca in deplasare, belgienii pornesc cu prima sansa la casa de pariuri sportive Unibet.

Elvetia are nevoie de victorie, in timp ce Belgia se multumeste si cu un egal

Belgia conduce grupa 2 din prima divizie valorica a Nations League. Formatia lui Roberto Martinez a castigat toate cele 3 meciuri jucate pana acum si are 9 puncte in clasament. Elvetia este pe 2, cu 2 victorii si o infrangere, chiar in meciul tur din Belgia. Formatia lui Vladimir Petkovic poate insa termina grupa pe primul loc cu o victorie. Elvetia are nevoie de un succes cu 1-0 sau 2-1, sau de o victorie la cel putin 2 goluri diferenta in cazul in care se va inscrie mai mult.

Elvetienii au un golaveraj mai bun decat Belgia, care insa a castigat meciul din tur cu scorul de 2-1. Belgienii pot obtine biletele pentru finalele Nations League si in cazul in care remizeaza in Elvetia.

Belgia are cota mai buna la casa de pariuri sportive Unibet

Dupa meciul din tur, castigat gratiei dublei lui Lukaku, Belgia porneste favorita si in deplasarea din Elvetia. Echipa lui Roberto Martinez are cota 2.22 pentru a obtine victoria. Belgia a castigat ultima intalnire directa inainte de Nations League, 2-1 intr-un amical jucat in 2016 la Geneva.

Elvetia este insa o formatie redutabila pe teren propriu. Shaqiri si compania au pierdut in ultimii ani doar 3 meciuri jucate pe teren propriu, cu Qatar, Belgia si Bosnia. Toate aceste partide au fost insa amicale. In singurul meci jucat acasa in Nations League, Elvetia a invins-o pe Islanda cu 6-0. La casa de pariuri sportive Unibet, Elvetia are cota 3.55 pentru a obtine victoria.

Belgia este neinvinsa in aceasta toamna

Dupa eliminarea din semifinalele Mondialul din aceasta vara, Belgia a obtinut 4 victorii si o remiza in aceasta toamna. Hazard si compania au invins Islanda de 2 ori si Elvetia in meciurile din Nations League, au castigat cu 4-0 amicalul cu Scotia si au remizat 1-1 intr-un alt meci test cu Olanda.

In schimb, Elvetia are doar 2 victorii si 3 infrangeri in meciurile toamnei. Elvetienii au pierdut surprinzator cu Qatar in aceasta saptamana, insa au trebuit sa se recunoasca invinsi si in amicalul cu Anglia, dar si in meciul cu Belgia din Nations League. Singurele victorii au venit in dubla cu Islanda.

Vezi cotele agentiei de pariuri sportive Unibet!