Atletico Madrid are cota 1.45 la pariuri online cu Athletic Bilbao in La Liga

Atletico Madrid primeste vizita lui Athletic Bilbao in etapa a 12-a din La Liga. Gazdele pornesc favorite la casa de pariuri online Unibet.

Atletico Madrid a ajuns la 12 meciuri fara infrangere cu Athletic Bilbao

Etapa a 12-a din La Liga programeaza sambata duelul dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao. Partida incepe la ora 19:30 si poate fi urmarita in direct si pariata live pe Unibet. Atletico are o serie impresionanta in fata bascilor. Madrilenii nu au mai pierdut din 2013 cu Bilbao. In acest interval, Atletico a obtinut 10 victorii si 2 remize. Pe teren propriu, Atletico are 8 victorii si o remiza in ultimele 9 partide. Ultima victorie a lui Athletic Bilbao la Madrid dateaza din 2011.

In acest sezon, Atletico ocupa locul 4 in La Liga, cu 20 de puncte obtinute dupa 5 victorii si 5 remize. Trupa lui Diego Simeone a pierdut o singura data. In schimb, Athletic Bilbao trece printr-o perioada neagra, cu o singura victorie in primele 11 etape ale sezonului. Bascii ocupa locul 17 in La Liga, cu doar 10 puncte.

Atletico Madrid are cota 1.45 la casa de pariuri online Unibet

Griezmann si compania sunt neinvinsi in meciurile de pe Wanda Metropolitano in acest sezon. Atletico are 5 victorii si o remiza in 6 meciuri oficiale. Singurul pas gresit a fost facut in La Liga, 1-1 cu Eibar. La casa de pariuri online Unibet, Atletico Madrid are cota 1.45 pentru a obtine victoria sambata.

Athletic Bilbao s-a descurcat mai bine in deplasare in acest sezon. Bascii nu au reusit nicio victorie, insa au 4 remize si o singura infrangere din cele 5 meciuri jucate pe teren strain in La Liag. Athletic Bilbao are cota 9.00 la casa de pariuri online Unibet. Cota pentru un rezultate de egalitate este 4.00.

Atletico Madrid a marcat de cel putin 2 ori in ultimele 4 meciuri directe cu Athletic Bilbao

Atletico Madrid a obtinut 3 victorii din cele 4 meciuri directe jucate cu Athletic Bilbao in ultimele 2 sezoane. In fiecare dintre aceste partide, Griezmann si compania au reusit sa inscrie de cel putin 2 ori. La casa de pariuri online Unibet, Atletico Madrid are cota 1.86 pentru a inscrie din nou de cel putin 2 ori in poarta bascilor.

Urmareste La Liga si pariaza online pe Unibet!