NFL Live Streaming – Vizionează live și pariază pe fotbalul american

A trecut demult vremea în care oamenii care locuiau în afara SUA puteau urmări doar ultimul meci final al sezonului de NFL – Super Bowl-ul. Super Bowl-ul a fost transmis international pentru mulți ani, dar celelalte meciuri din sezon nu erau disponibile în mai multe părți ale lumii.

Acele vremuri sunt demult apuse! Cu noua ofertă Pariază și vizionează de la Unibet, acum poți urmări toate meciurile din sezonul NFL, inclusiv Super Bowl-ul! Pregătește-te să trăiești toată acțiunea de la fotbalul american!

Liga Națională de Fotbal American – NFL – devine din ce în ce mai cunoscută în toată lumea, exact ca și sportul în sine. NFL reprezintă o combinație între două ligi de sport din trecut, și anume ACF (American Football Conference) și NFC (National Football Conference). Fiecare din aceste două ligi aveau câte 16 echipe, ceea ce înseamnă că în NFL avem în total 32 de echipe. Un detaliu care nu este cunoscut de mulți fani din jurul lumii este faptul că Super Bowl-ul reprezintă de fapt finala dintre câștigătorul AFC și cel al NFC.

Cum funcționează Pariază și Vizionează la Unibet?

Funcția Pariază și vizionează este foarte ușor de folosit și simplu de înțeles. Tot ce trebuie să faci pentru a putea viziona live meciurile din NFL este să ai un cont Unibet și să te asiguri că ai bani disponibili în balanța contului. Nici măcar nu trebuie să plasezi un pariu ca să te poți uita la meciurile din NFL.

Cu noua funcție Unibet Pariază și vizionează, poți vedea superstaruri precum Patrick Mahomes și Lamar Jackson cum se înfruntă cu alți fundași legendari, cum ar fi Aaron Rodgers, Drew Brees și legendarul Tom Brady, pe care majoritatea lumii îl consideră ca fiind cel mai bun fundaș din lume.

Transmisiune live Superbowl la Unibet

După cum am menționat și mai sus, Unibet va transmite Super Bowl-ul în direct pentru toți clienții. Anual, aproape 100 de milioante de oameni urmăresc Super Bowl-ul doar în SUA!

Ediția cu numărul 53 a Super Bowl-ului a fost jucată pe 4 februarie 2019 și a fost câștigată de New England Patriots (cu Tom Brady în frunte), cu un scor de 13-3 în fața celor de la Los Angeles Rams (foștii Saint Louis Rams). A fost un meci lipsit de acțiune care a fost intens criticat pentru că a fost plictisitor în viziunea unora. A fost total opus ediției 52 a Super Bowl-ului, la care Philadelphia Eagles i-a învins pe Patriots cu scorul de 41-33, într-un meci intens, în care ambele offensive au fost imposibil de oprit.

Ediția 54 a Super Bowl-ului din sezonul 2019 va fi jucată duminică 2 februarie 2020. Va avea loc pe stadionul Hard Rock din Miami Gardens, Florida. Și la faimosul concert de la pauză vor cânta vedete ca Jennifer Lopez și Shakira.

Așa că pregătește-te să urmărești NFL live la Unibet, primul operator de jocuri de noroc cu drepturi de streaming pentr tot sezonul NFl, cât și pentru Super Bowl.

Înregistrează-te!