Cum să pariezi online pe baschet

Acest ghid de pariuri îți prezintă cum să pariezi online pe baschet și te ajută să înțelegi ce tip de pariuri sportive poți plasa la acest sport. Bineînțeles că ne concentrăm în principal pe cea mai mare ligă de baschet din lume, NBA.Reține, poți vedea toate partidele din NBA gratuit la Unibet TV! Citește ghidul de mai jos și află cum să pariezi online pe baschet și pe NBA.

Ce înseamnă să pariezi pe baschet?

Baschetul este în top 10 cele mai populare și cu cea mai mare creștere sporturi din lume, atât ca număr de fani, cât și de jucători. Este un sport foarte intens, peste 1000 de partide desfășurându-se doar într-un singur sezon de NBA. La o partidă de baschet, există multe ocazii de a marca puncte, mult mai multe decât la alte jocuri cu mingea. Acest număr de puncte reduce și factorul aleatoriu din joc comparat cu, de exemplu, parierea pe fotbal. De aceea, echipa mai bună câștigă mai des la baschet decât la fotbal.

Cum să pariezi online pe partidele din NBA

Parierea pe linia de bani este unul din modurile de bază prin care alegi cum să pariezi online pe partidele din NBA. La parierea pe linia de bani, pariezi pe rezultatul unei partide, adică ce echipă câștigă. O partidă din NBA are patru sferturi în care se joacă baschet. Dacă partida este la egalitate după cele patru sferturi, intră în prelungiri. Reprizele de prelungiri se joacă până când o echipă câștigă. De aceea este atât de populară parierea pe linia de bani și posibilitatea (mică) ca o partidă să se încheie la egalitate după patru sferturi este deseori ignorată.

Pariurile cu handicap sunt o altă formă populară de pariere pe baschet. Un handicap se poate stabili în ambele direcții: fie echipa mai slabă primește puncte suplimentare ipotetice la începutul partidei, fie favoritei îi sunt reduse din punctele câștigate. Mai jos îți dăm un exemplu de pariu online pe baschet:

La o partidă dintre Golden State Warriors și Los Angeles Lakers îți oferim un pariu „Handicap - inclusiv prelungiri” unde Golden State câștigă la o diferență de cel puțin 6 puncte (-5,5) sau cei de la Lakers nu pierd la o diferență mai mare de 5 puncte (+5,5). Dacă pariezi pe Warriors cu handicap, și ei câștigă la 7 puncte diferență, ai câștigat. Este foarte simplu. Pariurile cu handicap oferă jucătorului șansa de a avea cote mai mari sau posibilitatea de a face dintr-un pariu riscant, unul mai sigur.

La pariurile peste/sub, încerci să ghicești numărul total de puncte de la o partidă de baschet. Aceasta include punctele marcate de ambele echipe într-o partidă, inclusiv eventualele prelungiri. Deoarece numărul mediu de puncte marcate într-o partidă NBA este între 180 și 220, când știi cum să pariezi online, vei observa că majoritatea pariurilor peste/sub au cote în jurul acestor valori.

Există multe alte pariuri înainte de partidă pe care le poți plasa la baschet. Pe lângă faptul că afli cum să pariezi online, poți plasa pariuri lungi pe sezon, cum ar fi Campioana NBA; MVP-ul NBA și Debutantul anului în NBA. Oferim și o gamă largă de pariuri live pe NBA care fac și mai interesantă urmărirea transmisiunilor live!

 

Pariază acum pe basket!