Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un pariu Yankee?

Un pariu Yankee este o modalitate de a combina 4 pariuri cu securitate sporită prin faptul că se joacă pariuri duble și triple. Atunci când plasați un pariu Yankee, pariați pe 4 rezultate diferite la 4 evenimente pe 11 bilete de pariere diferite, care sunt împărțite în 6 duble, 4 triple și 1 acumulator cvadruplu. Cel puțin 2 rezultate trebuie să fie corecte pentru ca dvs. să câștigați pariul Yankee. Cotele câștigătoare sunt înmulțite între ele și apoi cu miza pentru a stabili câștigul dvs.

Exemplu de pariu Yankee

De exemplu, dacă jucați un pariu Yankee cu miza 10 £ pe fiecare bilet de pariere (miza totală 110 £) că Sevilla o învinge pe Valencia cu cota de 2.50, Arsenal o învinge pe Tottenham cu cota de 2.50, Barcelona o învinge pe Atlético Madrid cu cota de 2.00 și Manchester City o învinge pe Liverpool cu cota de 2.00, câștigul dvs. poate varia între 40 £ și 1.002,50 £, în funcție de echipele care câștigă partidele. Dacă doar 1 dintre echipe își câștigă meciul, pierdeți miza.

Avantajele și dezavantajele unui pariu Yankee

Avantajul unui pariu Yankee este că este suficient ca doar jumătate din rezultate să fie corecte pentru a câștiga. Dezavantajul unui pariu Yankee este că aveți nevoie de cote mari și/sau multe rezultate corecte pentru a vă recupera miza și a avea posibilitatea de a face un profit.

Exemplu de pariu Yankee

Sevilla - Valencia Arsenal – Tottenham Barcelona – Atletico Madrid Manchester City – Liverpool
X X
X X
X X
X X
X X
X X
X X X
X X X
X X X
X X X
X X X X

Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.