Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un pariu Trixie?

Pariul Trixie este folosit cel mai des la cursele de cai, însă poate fi folosit și când se pariază pe alte sporturi. Atunci când plasați un pariu Trixie, pariați pe 3 rezultate diferite la 3 evenimente pe 4 bilete de pariere diferite, care sunt împărțite în 1 triplă și 3 duble. Cel puțin 2 rezultate trebuie să fie corecte pentru ca dvs. să câștigați pariul Trixie. Cotele câștigătoare sunt înmulțite între ele și apoi cu miza pentru a stabili câștigul dvs.

Exemplu de pariu Trixie

De exemplu, dacă plasați un pariu Trixie cu miza 10 £ pe fiecare bilet de pariere (miza totală 40 £) că Arsenal o învinge pe Tottenham cu cota de 2.50, Barcelona o învinge pe Atlético Madrid cu cota de 2.00 și Manchester City o învinge pe Liverpool cu cota de 2.00, câștigul dvs. poate varia între 40 £ și 240 £, în funcție echipele care câștigă partidele. Dacă doar 1 dintre echipe își câștigă meciul, pierdeți miza.

Avantajele și dezavantajele unui pariu Trixie

Avantajul unui pariu Trixie este că sunt suficiente 2 rezultate corecte pentru a câștiga, în timp ce câștigați o sumă substanțială dacă toate cele 3 rezultate sunt corecte. Dezavantajul unui pariu Trixie este că trebuie să plătiți 4 mize în loc de 1 miză.

Exemplu de pariu Trixie

Arsenal – Tottenham Barcelona – Atletico Madrid Manchester City – Liverpool
X
X X
X X
X X X

Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.