Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un pariu triplu?

Un pariu triplu este un mod popular prin care pariorii urmăresc profituri mai mari prin combinarea între ele a mai multor pariuri. Atunci când plasați un pariu triplu, pariați pe 3 rezultate la 3 evenimente pe același bilet de pariere. Toate cele 3 rezultate trebuie să fie corecte pentru ca dvs. să câștigați pariul triplu. Cele 3 cote separate sunt înmulțite între ele și apoi cu miza pentru a stabili câștigul dvs. și profitul.

Exemplu de pariu triplu

De exemplu, dacă plasați un pariu triplu cu miza 10 £ că Arsenal o învinge pe Tottenham cu cota de 2.50, că Barcelona o învinge pe Atlético Madrid cu cota de 2.00 și că Manchester City o învinge pe Liverpool cu cota de 2.00 câștigul dvs. va fi 100 £ (10.00*10 £=100 £) dacă toate cele trei echipe își câștigă partidele și profitul dvs. va fi 90 £ (100 £ - 10 £=90 £). Dacă Tunarii, Barça sau Cetățenii nu câștigă meciul lor, pierdeți miza.

Avantajele și dezavantajele unui pariu triplu

Avantajul unui pariu triplu este cota mai mare obținută prin combinarea celor 3 pariuri, chiar dacă mizați pe favorite. Dezavantajul unui pariu triplu este faptul că toate cele 3 rezultate trebuie să fie corecte pentru ca dvs. să câștigați.

Exemplu de pariu triplu câștigător

Joc și rezultat Pariu Cote (zecimal) Rezultat
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal câștigă 2.50 Câștig
Barcelona (2) – Atlético Madrid (1) Barcelona câștigă 2.00 Câștig
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City câștigă 2.00 Câștig

Exemplu de pariu triplu pierzător

Joc și rezultat Pariu Cote (zecimal) Rezultat
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal câștigă 2.50 Câștig
Barcelona (2) – Atlético Madrid (1) Barcelona câștigă 2.00 Câștig
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City câștigă 2.00 Pierdut

Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.