Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un pariu Patent?

Un pariu Patent seamănă cu un pariu Trixie, însă este mai sigur, deoarece include și pariuri simple. Atunci când plasați un pariu Patent, pariați pe 3 rezultate diferite la 3 evenimente pe 7 bilete de pariere diferite, care sunt împărțite în 3 simple, 3 duble și 1 triplă. Cel puțin 1 rezultat trebuie să fie corect pentru ca dvs. să câștigați pariul Patent. Cotele câștigătoare sunt fie înmulțite între ele, fie cu miza pentru a stabili câștigul dvs.

Exemplu de pariu Patent

De exemplu, dacă jucați un pariu Patent cu miza 10 £ pe fiecare bilet de pariere (miza totală 70 £) că Arsenal o învinge pe Tottenham cu cota de 2.50, Barcelona o învinge pe Atlético Madrid cu cota de 2.00 și Manchester City o învinge pe Liverpool cu cota de 2.00, câștigul dvs. poate varia între 20 £ și 305 £, în funcție echipele care câștigă partidele. Dacă niciuna dintre echipe nu își câștigă meciul, pierdeți miza.

Avantajele și dezavantajele unui pariu Patent

Avantajul unui pariu Patent este că este suficient 1 rezultat corect pentru a câștiga. Dezavantajul unui pariu Patent este faptul că cotele trebuie să fie destul de mari pentru a avea un profit potențial din doar 1 sau 2 rezultate corecte, datorită celor 7 mize achitate.

Exemplu de pariu Patent

Arsenal – Tottenham Barcelona – Atletico Madrid Manchester City – Liverpool
X
X
X
X X
X X
X X
X X X

Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.