Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un Lucky 15?

Un Lucky 15 este, după cum indică și numele, o combinație de 15 pariuri puse în 1 sistem. Funcționează exact ca un pariu Yankee, cu diferența unei siguranțe sporite prin jucarea și de pariuri simple. Atunci când plasați un pariu Lucky 15, pariați pe 4 rezultate la 4 evenimente diferite pe 15 bilete de pariere, care sunt împărțite în 4 simple, 6 duble, 4 triple și 1 acumulator cvadruplu. Cel puțin 1 rezultat trebuie să fie corect pentru ca dvs. să câștigați pariul Lucky 15. Cotele câștigătoare sunt fie înmulțite între ele, fie cu miza pentru a stabili câștigul dvs.

Exemplu de pariu Lucky 15

De exemplu, dacă jucați un pariu Lucky 15 cu miza 10 £ pe fiecare bilet de pariere (miza totală 150 £) că Sevilla o învinge pe Valencia cu cota de 2.50, Arsenal o învinge pe Tottenham cu cota de 2.50, Barcelona o învinge pe Atlético Madrid cu cota de 2.00 și Manchester City o învinge pe Liverpool cu cota de 2.00, câștigul dvs. poate varia între 20 £ și 1.092,50 £, în funcție de echipele care câștigă partidele. Dacă niciuna dintre echipe nu își câștigă meciul, pierdeți miza.

Avantajele și dezavantajele unui pariu Lucky 15

Avantajul unui Lucky 15 este că funcționează perfect la jucarea cu cote relativ mari, deoarece este un sistem foarte sigur cu pariuri simple. Dezavantajul unui pariu Lucky 15 este că aproape mereu aveți nevoie să nimeriți mai mult de 1 rezultat corect pentru a vă recupera miza și a avea posibilitatea de a face un profit (mai puțin dacă jucați cote de 16.00 sau mai mari).

Exemplu de pariu Lucky 15

Sevilla - Valencia Arsenal – Tottenham Barcelona – Atletico Madrid Manchester City – Liverpool
X
X
X
X
X X
X X
X X
X X
X X
X X
X X X
X X X
X X X
X X X
X X X X

Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.