Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un Straight Forecast?

Un Straight Forecast este pariul perfect pentru cursele de cai și câini, deoarece trebuie să preziceți primele 2 locuri dintr-o anumită cursă. Când plasați un Straight Forecast, pariați pe ce cal/câine va termina pe locul 1 și locul 2 la 1 cursă pe 1 bilet de pariere. Aveți nevoie de ordinea corectă pentru a câștiga cu Straight Forecast.

Cum se calculează câștigul meu la un Straight Forecast?

Dacă câștigați un Straight Forecast, câștigul dvs. se calculează cu o ecuație matematică care ține cont de mai mulți factori, cum ar fi câți cai/câini au participat la cursă și cotele lor (printre alte lucruri). Acesta mai este denumit și câștigul forecast oficial în domeniul pariurilor.

La pariul Pool/Tote, câștigul dvs. se va baza pe suma de bani introdusă în fondul de pariere și de câți oameni au contribuit la fond.

Avantajele și dezavantajele unui Straight Forecast

Avantajul unui Straight Forecast este faptul că puteți obține cu ușurință cote mari pariind în acest mod. Dezavantajul unui Straight Forecast este faptul că ambele rezultate trebuie să fie corecte pentru ca dvs. să câștigați.

Ce este un Reverse Forecast?

Un Reverse Forecast funcționează aproape la fel ca un Straight Forecast, cu diferența că ambii cai pot termina pe oricare din locurile 1 și 2 din cursă. Când plasați un Reverse Forecast, pariați pe ce cai vor termina pe locul 1 sau locul 2 la 1 cursă pe 2 bilete de pariere. Dacă ambii cai termină în primii 2 câștigați cu Reverse Forecast.

Cum se calculează câștigul meu la un Reverse Forecast?

Dacă câștigați un Reverse Forecast, se aplică aceleași reguli ca la Straight Forecast. Adică, veți avea câștiguri în funcție de ecuația matematică și veți primi câștigul forecast oficial în domeniul pariurilor.

Avantajele și dezavantajele unui Reverse Forecast

Avantajul unui Reverse Forecast este faptul că oferă o siguranță mai bună decât un Straight Forecast, deoarece ambii cai pot termina pe oricare din locurile 1 și 2. Dezavantajul unui pariu Reverse Forecast este faptul că trebuie să plătiți 2 mize în loc de 1 miză pentru o siguranță sporită.


Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.