Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un pariu dublu?

Un pariu dublu este cel mai simplu mod de a face un acumulator/o combinație de pariuri. Atunci când plasați un pariu dublu, pariați pe 2 rezultate la 2 evenimente pe același bilet de pariere. Ambele rezultate trebuie să fie corecte pentru ca dvs. să câștigați pariul dublu. Cele 2 cote separate sunt înmulțite între ele și apoi cu miza pentru a stabili câștigul dvs.

Exemplu de pariu dublu

De exemplu, dacă plasați un pariu dublu cu miza 10 £ că Barcelona o învinge pe Atlético Madrid cu cota de 2.00 și că Manchester City o învinge pe Liverpool cu cota de 2.00 veți câștiga 40 £ (4.00*10 £=40 £) dacă ambele echipe câștigă meciurile lor și profitul dvs. va fi 30 £ (40 £ - 10 £=30 £). Dacă Barça sau Cetățenii nu câștigă meciul lor, pierdeți miza.

Avantajele și dezavantajele unui pariu dublu

Avantajul unui pariu dublu este că obțineți mai mult profit decât la plasarea a 2 pariuri simple. Dezavantajul unui pariu dublu este faptul că riscul este mai ridicat, deoarece dacă 1 dintre rezultate nu este corect, se pierde toată miza.

Exemplu de pariu dublu câștigător

Joc și rezultat Pariu Cote (zecimal) Rezultat
Barcelona (2) – Atlético Madrid (1) Barcelona câștigă 2.00 Câștig
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City câștigă 2.00 Câștig

Exemplu de pariu dublu pierzător:

Joc și rezultat Pariu Cote (zecimal) Rezultat
Barcelona (2) – Atlético Madrid (1) Barcelona câștigă 2.00 Câștig
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City câștigă 2.00 Pierdut

Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.