Calculator de pariuri

Format de cote

i

Ce este un acumulator/o combinație?

Acumulatorii, cunoscuți și sub numele de combinații, sunt foarte populari printre pariuri și funcționează exact ca un pariu dublu sau triplu. Atunci când plasați un acumulator/o combinație, pariați pe cel puțin 4 rezultate diferite la cel puțin 4 evenimente pe același bilet de pariere. Toate rezultatele trebuie să fie corecte pentru ca dvs. să câștigați la acumulator/combinație. Cotele separate sunt înmulțite între ele și apoi cu miza pentru a stabili câștigul dvs.

Exemplu de acumulator/combinație

De exemplu, dacă jucați un acumulator/o combinație cu o miză de 10 £ pe Sevilla să o învingă pe Valencia cu cota de 2.50, Arsenal să o învingă pe Tottenham cu cota de 2.50, Barcelona să o învingă pe Atlético Madrid cu cota de 2.00 și Manchester City să o învingă pe Liverpool cu cota de 2.00, câștigul dvs. va fi 250 £ (25.00*10 £=250 £) dacă toate cele 4 echipe câștigă partidele lor și profitul dvs. va fi 240 £ (250 £ - 10 £=240 £). Dacă Los Nervionenses, Tunarii, Barça sau Cetățenii nu câștigă meciul lor, pierdeți miza.

Avantajele și dezavantajele unui acumulator/unei combinații

Avantajul unui acumulator/unei combinații este că puteți câștiga mult, chiar și cu o miză mică. Dezavantajul unui acumulator/unei combinații este că există un risc ridicat, deoarece aveți puse toate ouăle într-un singur coș.

Exemplu de acumulator/combinație câștigător/câștigătoare

Joc și rezultat Pariu Cote (zecimal) Rezultat
Sevilla (1) – Valencia (0) Sevilla câștigă 2.50 Câștig
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal câștigă 2.50 Câștig
Barcelona (2) – Atlético Madrid (1) Barcelona câștigă 2.00 Câștig
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City câștigă 2.00 Câștig

Exemplu de acumulator/combinație pierzător/pierzătoare

Joc și rezultat Pariu Cote (zecimal) Rezultat
Sevilla (1) – Valencia (0) Sevilla câștigă 2.50 Câștig
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal câștigă 2.50 Câștig
Barcelona (2) – Atlético Madrid (1) Barcelona câștigă 2.00 Câștig
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City câștigă 2.00 Pierdut

Cum se folosește calculatorul de pariuri

Calculatorul de pariuri este foarte ușor de folosit. În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de pariu doriți, din gama complexă pe care o punem la dispoziție - pariu simplu, acumulatoare la Goliaths și Lucky 15, 31 și 63.

După ce ați ales, selectați tipul de pariu pe calculator (pe care l-am împărțit folosind link-uri, pentru o navigare facilă din meniu), și apoi alegeți cum să fie afișate cotele - fracțional sau zecimal, din colțul din dreapta sus.

După aceea, veți introduce miza - cât vreți să pariați. Apoi, trebuie să vă decideți dacă doriți să adăugați regula 4 și dacă doriți să adăugați variabile cu comentarii atașate. Dacă unii termeni sunt noi pentru dumneavoastră, veți găsi un text explicativ lângă fiecare cuvânt în parte. În cele din urmă, veți introduce cotele și rezultatul: câștigător, pierdut, anulat și/sau Dead Heat. Dacă doriți să faceți selecții multiple, veți introduce cotele pentru fiecare dintre ele. Click pe opțiunea “Calculează acum” și vă vor fi afișate atât rentabilitatea potențială, cât și profitul.